Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ile Pervin Buldan ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder’i kabul edecek. (16.30 - Ankara)-Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Gençlik ve...

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ile Pervin Buldan ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder’i kabul edecek. (16.30 - Ankara)

-Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik Parkı Ankara Büyükşehir Belediyesi Kabul Salonu’nda düzenlenen  ‘AK Parti Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Eğitim Destek Politikaları Çalıştayı’na katılacak. (10.00 - Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Irak Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı ve heyetini bakanlıkta kabul edecek. Canikli ardından Kredi Kefalet Kooperatifleri alacaklarının yapılandırılması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00 - 11.00 - Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 2014-2015 Akademik Yılı açılışına katılacak. (10.00 - Ankara)

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Suriye'nin Kobani kentindekilerle dayanışma amacıyla otobüslerle Şanlıurfa’ya gidecek grubu uğurlayacak. (13.00 - İstanbul)

-MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul Bilumum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin düzenlediği 27. Ahilik Haftası kutlama programına katılacak. (10.30 - İstanbul)

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde Torunlar Center inşaatındaki işçi ölümleri, sorumluları ve hukuki sürece ilişkin gelişmeleri aktaracağı bir basın açıklaması yapacak. (10.45 - İstanbul)

- Eski İçişleri Bakanı Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin, Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, 21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Ümit Özdağ, Barcelo Altınel Otel’de ‘Çözüm Süreci mi Bölünme Süreci mi?’ konulu panele katılacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

-ABD ile koalisyon güçleri Suriye’de IŞİD’in hakim olduğu bölgelere hava saldırısı düzenledi. Gelişmeler takip edilecek.

- BM Genel Kurulu 69. dönem üst düzey genel toplantıları takip ediliyor.Genel Kurul'da devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla yapılacak genel oturumlar 1 Ekim'e kadar devam edecek. (New York)

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu 69. dönem genel görüşmelerinin ilk gününde Genel Kurul'a konuşacak. (New York)

GÜNCEL

-Türk Eğitim SEN İstanbul Teşkilatı, Milli Eğitim’de yapılan haksızlıkları protesto amacıyla 1 günlük iş bırakarak Aksaray Metro İstasyonu’ndan İstanbul Valiliği'ne yürüyecek. (11.00 -İstanbul)

-Aktif Eğitimciler Sendikası Bursa Şubesi eğitim sorunlarını ele alan basın açıklama yapacak. (11.00 - Bursa)

-Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zeki Müren, Güzel sanatlar lisesinde ve mezarı başında anılacak. (12.00 - Bursa)

-Gölcük Tersane Komutanlığı'nı tanıtmak, imkan ve kabiliyetlerini kamuoyuna duyurmak amacıyla basın turu gerçekleştirilecek (09.00 - 17.30 - Kocaeli/ Gölcük)

-Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim İş; eğitim de yaşanan sorunlara dikkat çekmek için iş bırakıp yürüyecek. (12.30 - Bursa)

-Bursa’nın ilk vakıf üniversitesi olan Bursa Orhangazi Üniversitesi öğrenci toplulukları sertifika ve spor ödüller töreni düzenleyecek. (13.00 - Bursa)

-Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın Atmosferik Dalış Sistemi’nin tanıtımı Akdeniz’in Mersin açıklarında yapılacak. (08.30 - Mersin)

-TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, hazırlanan Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. (12.00 - Adana)

-Fransız işgalcilere karşı savaşırken 20 Ağustos 1920'de Sülüklüpınar'da (Çukurova Belediyesi'nin bulunduğu alan) şehit düşen Üsteğmen Selahaddin Bey için Çukurova Belediyesi tarafından özel bir tören düzenlenecek. (11.00 - Adana)

SPOR

-Süper Lig’in 4. Haftasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenman ile devam edecek. (18.00-İstanbul)

-Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Medya Günü için Euroleague yetkililerini Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek. (12.30-İstanbul)

-Kadın Voleybol Milli Takımı, İtalya’da devam eden Dünya Şampiyonası’ndaki B Grubu ikinci maçında Kanada ile karşı karşıya gelecek. (11.30-İtalya)

-Süper Lig takımlarının 4. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri