Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Katar'a gidecek. (14.00-İstanbul)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bilecik’te Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret edecek, 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılacak....

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Katar'a gidecek. (14.00-İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bilecik’te Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret edecek, 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılacak. (09.30-10.00-Bilecik)

POLİTİKA

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bilecik'te 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılacak. Bahçeli ayrıca Söğüt Belediyesi'ni, Ertuğrul Gazi ve Küre Dursun Fakıh türbelerini ziyaret edecek. (10.00-Bilecik)

DÜNYA

- Bulgaristan'ın Varna iline bağlı 2 bin nüfuslu Türk köyü Sarıkovanlık'ta, kına gecelerinde gelenekler tüm canlılığıyla yaşatılmaya devam ediyor. (Özel)

- İsveç'te halk, genel ve yerel seçimler için sandık başına gidecek. (Stockholm)

- Türk Hava Kuvvetler'inin gösteri ekibi Solo Türk, Belçika Hava Kuvvetleri'nin kutlama günlerine katılacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- 4. Cumhurbaşkanı merhum Cemal Gürsel vefatının 48. yıldönümünde Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak. (10.00-Ankara)

- Yaşar Yakış: Türkiye, Ortadoğu’yu birçok Batılı ülkeden daha az tanıyor (Özel)

Ortadoğu’da en uzun süre görev yapan Türk diplomatı olan eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış, Türkiye’nin Ortadoğu’yu birçok Batılı ülkeden daha az tanıdığını söyledi. 2014 yılının Ortadoğu’nun geleceğinin şekillenmesi açısından en önemli kavşaklardan biri olduğunu vurgulayan Yakış, “Böyle bir zamanda en önemli dört Ortadoğu ülkesinde Türkiye’nin büyükelçisi yok." dedi.

- Antalya - Isparta karayolunda meydana gelen ve 13 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. Haftası Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor-Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edecek. (17.00-20.00-İstanbul-Gaziantep-Trabzon)

- PTT 1. Lig'de ikinci hafta maçlarına Giresunspor - Adana Demirspor, Adanaspor - Orduspor, Denizlispor - Bucaspor, Elazığspor - Karşıyaka ve Antalyaspor - Şanlıurfaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (17.00-19.30-20.00)

- 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası final maçında ABD ile Sırbistan Madrid'te karşı karşıya gelecek. (22.00-İspanya)

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri