Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla Çankaya Köşkü’nde görüşecek. Erdoğan ardından Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Lideri Lütfi...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılımıyla Çankaya Köşkü’nde görüşecek. Erdoğan ardından Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Lideri Lütfi Mestan’ı kabul edecek. (15.00-17.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, TÜSİAD yönetim kurulu heyetini Başbakanlık merkez binada kabul edecek. Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bilgilendirme toplantısına ardından aynı yerdeki sosyal taraflar toplantısına katılacak. Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Başbakanlık merkez binada görüşecek. (10.00-11.00-14.30-17.00-Ankara)

POLİTİKA

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Başakşehir’de ‘oyuncaklarımız Suriyeli çocuklar için’ kampanyasının uğurlama törenine katılacak. (11.00- İstanbul)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Gazzeli yaralıları ziyaret edecek. (09.00- İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy’deki rezidans inşaatının önünde açıklama yapacak. (10.30- İstanbul)

- Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, BBP İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yapacak. (14.00-Adana)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ekonomik gelişmelere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayı 'sanayi ciro endeksi' ile 'dış ticaret endeksi' verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Kamu Emekçileri Sendikası, 12 Eylül askeri darbesinin yıldönümünde Mahfel'den, Atatürk Anıtı'na yürüyüş düzenliyor. (18.30-Bursa)

GÜNCEL

- Eğitim İş Sendikası üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nda yaşanan problemleri protesto etmek için Sultanahmet Meydanı’ndan İstanbul Valiliği’ne yürüyecek. (13.30- İstanbul)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig ekiplerinin haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri