Cihan Haber Ajansı Gündemi

- 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek. Erdoğan, AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle genel merkezde...

- 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya gelecek. Erdoğan, AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle genel merkezde düzenlenecek resepsiyona katılacak. (11.00-19.00-Ankara)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Azerbaycanlı askerleri ziyaret edecek. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM’de basın toplantısı düzenleyecek. (11.30-Ankara)

EKONOMİ

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TOBB İkiz Kuleler'de ‘6. Promosyona Mensup Vergi Müfettiş Yardımcıları Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi Programı’nda konuşacak. (10.00-Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Marriott Otel’de Dalaman Havalimanı ön ödeme törenine katılacak. (16.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı sanayi ciro endeksini ve temmuz ayı tarım ürünleri üretici fiyat endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) haziran ayı ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Turkcell Superonline’ın ikinci çeyrek finansal ve operasyonel sonuçları basın toplantısı ile açıklanacak. (10.30-İstanbul)

DÜNYA

- İsrail ve Hamas arasındaki ateşkesin beş gün daha uzatıldığının açıklanmasından birkaç saat sonra İsrail'in yeni hava saldırıları düzenlediği haberi geldi. Gelişmeler takip edilecek. (Gazze)

- Irak'taki çatışmalar ve hükümet kurma çalışmalarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Erbil)

- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor. (Kiev)

GÜNCEL

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gazze'den getirilerek Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan yaralıları ziyaret edecek. (09.00-Ankara)

- Mısır’daki darbenin ardından Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarından yapılan gösterilerde hayatını kaybedenler için Uluslararası Rabia Platformu öncülüğünde Beyoğlu’nda Tünel’den Galatasaray’a yürüyüş düzenlenecek. (13.00- İstanbul)

SPOR

- Fenerbahçeli futbolcular, İçerenköy Fenerium’da imza gününe katılacak. (16.00-İstanbul)

- Fenerbaçe’de Süper Kupa maçı hazırlıkları devam ediyor.

- Galatasaray’da Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçına yönelik çalışmalar sürüyor.

- Beşiktaş, Arsenal ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri