Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e veda ziyaretinde bulunacak; Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek; TBMM’deki HDP Grup Başkanlığı makamında cumhurbaşkanı...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e veda ziyaretinde bulunacak; Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve heyetini Çankaya Köşkü’nde kabul edecek; TBMM’deki HDP Grup Başkanlığı makamında cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ile görüşecek; MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (10.30-11.30-14.00-16.30-Ankara)

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya ve Gaziantep’te partililere hitap edecek. (15.00-18.00-Malatya-Gaziantep)

- Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Samsun ve Ordu’da çeşitli ziyaretlerde bulunup, vatandaşlara hitap edecek. (10.45-18.00-Samsun-Ordu)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) heyetini TBMM’deki HDP Grup Başkanlığı makamında kabul edecek. Demirtaş, Diyarbakır’da iş çevreleri ile bir araya gelecek. (12.00-19.30-Ankara-Diyarbakır)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de Batıkent-Çamlıca hattı metro açılışına katılacak ve Odunpazarı Meydanı'nda halkla buluşacak. (17.30-18.30-Eskişehir)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir ve Nevşehir’de ilçelerin belediye başkanlıklarını ziyaret edecek. (10.45-20.15-Kırşehir-Nevşehir)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı yapacak. (10.00-Ankara)

- Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, TBMM Dışişleri Komisyonu üyelerini İsrail'in Gazze'de gerçekleştirmekte olduğu katliam ile ilgili bilgilendirecek. (11.30-Ankara)

EKONOMİ

- VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, TOBB İkiz Kuleler'de yapılacak. Şuraya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak. (11.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Mısır'ın önerdiği 72 saatlik ateşkes önerisinin İsrail ve Hamas tarafından kabul edilmesi ve Gazze'de daimi ateşkese ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- Peşmerge ile IŞİD arasında Erbil yakınında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeler takip ediliyor. (Erbil)

- Ukrayna’nın doğusundaki terörle mücadele operasyonları devam ediyor. Gelişmeler takip ediliyor. (Kiev)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu’nda Rosenborg ile Kardemir Karabükspor 0-0’ın rövanşında karşı karşıya gelecek. (20.30-Norveç)

- Soma yararına düzenlenecek turnuvada Fenerbahçe ve Beşiktaş ile maç yapacak İngiltere’nin ünlü ekibi Chelsea İstanbul’a gelecek. (20.50-İstanbul)

- Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2014-2015 sezonu fikstürü İstanbul’da çekilecek. (17.00-İstanbul)

- Süper lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri