Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünya kupasında yarı final yöneten milli hakem Cüneyt Çakır ve heyetini merkez binada kabul edecek. (14.00-Ankara)POLİTİKA- Bakanlar Kurulu toplantısı Başbakanlık merkez binada yapılacak. (15.00-Ankara)- Cumhurbaşkanı...

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dünya kupasında yarı final yöneten milli hakem Cüneyt Çakır ve heyetini merkez binada kabul edecek. (14.00-Ankara)

POLİTİKA

- Bakanlar Kurulu toplantısı Başbakanlık merkez binada yapılacak. (15.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, bazı STK temsilcileri, Alevi örgütleri ve Alevi kanaat önderlerine Ankara Palas’ta iftar verecek.

- Alevi Bektaşi Federasyonu, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar davetine yönelik tavırlarını açıklamak için Mülkiyeliler Birliği’nde basın toplantısı yapacak. (11.00-Ankara)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, gazete ve televizyonların temsilcileriyle görüşecek. Ekmeleddin İhsanoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisi ile Swiss Otel’de toplantı yapacak. İhsanoğlu, Engelliler Federasyonu genel merkezini ziyaret edecek. İhsanoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Seçim Gözlem Ekibi ile toplantı yapacak. (13.00-14.00-15.30-17.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da. İftar öncesinde Seyhan Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin iftar programına katılacak, ardından belediye binası önünde vatandaşlara hitap edecek. (19.00-20.00-21.00-Adana)

- Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, 'Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşecek. (12.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı ‘Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi’ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Hazine Müsteşarlığı haziran ayı 'Merkezi Yönetim Dış Borç ve İç Borç Verileri'ni açıklayacak. (17.00-Ankara)

DÜNYA

- İsrail'in Gazze'ye hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarda iki haftada 432 Filistinli öldü, 3 binden fazlası ise yaralandı. Gelişmeler takip ediliyor.

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesi üzerindeyken vurularak düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçak ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

- İmralı'da çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın yakınları, bayram görüşmesini yapmak üzere adaya gidiyor. (Bursa)

SPOR

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hereford takımı ile özel maç yapacak (İngiltere-19.00)

- Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası kampı sürüyor (Düzce)

- Galatasaray’ın Avusturya kampında Steyr takımı ile hazırlık maçı oynayacak (Avusturya-19.30)

- TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara Marriot Otel’de yapılacak. (Ankara-11.00)

- Spor Toto 2 ve 3. Lig fikstürü Ankara’da çekilecek. (Ankara)

- UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Bursaspor, Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımı ile 24 Temmuz Perşembe günü oynayacağı ikinci eleme turu rövanş maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (18.00-Bursa) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri