Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katılmak üzere KKTC’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı’nda basın açıklaması yapacak....

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarına katılmak üzere KKTC’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı’nda basın açıklaması yapacak. (11.30-Ankara-Lefkoşa)

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek. Valiliği ziyaretinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından AK Parti İl Başkanlığı önünde verilen iftar yemeğine katılacak. (17.30-19.00-20.06-Ordu)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, kanaat önderleriyle Gebze Kültür Merkezi'nde bir araya gelecek. Kocaeli Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Emex Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. Tanyıldız Düğün Salonu'nda kanaat önderleriyle buluşacak İhsanoğlu, vatandaşlarla bir araya gelecek, Kartepe'deki iftar programına katılacak. (14.30-20.00-Kocaeli)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Almanya'da temaslarda bulunduktan sonra mitinge katılacak. (Köln)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’in Ayvalık, Burhaniye, Edremit ilçeleriyle Çanakkale'nin Küçükkuyu beldesini ziyaret edecek. (15.30-20.30-Balıkesir-Çanakkale)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Başkent Öğretmen evinde, cumhurbaşkanı adayları istişare ve değerlendirme toplantısında konuşacak. (13.30-Ankara)

- Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da. Müezzinoğlu ilk olarak Bursa İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı’na katılacak. Daha sonra sağlık çalışanları ile toplantı yapacak. Ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Sabahattin Gazioğlu Çoçuk Hemotoloji - Onkoloji ve Çocuk Kemik İliği Nakil Merkezi temel atma törenine iştirak edecek, TRT Avaz canlı yayınının sonrası iftar yapacak. (14.00-20.40-Bursa)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Sanayi Odası'nı, Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. Kurum müdürleriyle toplantı yapacak, Şoförler Odası’nda şehit aileleri ve gaziler için verilen iftara katılacak. (13.00-20.30-Eskişehir)

- İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ağrı’da. Ala Doğubeyazıt'ı, valiliği, seçim koordinasyon merkezini, esnafları ziyaret edecek. (15.30-19.44-Ağrı)

DÜNYA

- İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesi üzerindeyken vurularak düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçak ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

GÜNCEL

- Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İstanbul'da düzenlediği 'Dünya İslam Bilginleri Toplantısı'nın sonuç bildirgesi açıklanacak. (10.00- İstanbul)

- Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği tarafından organize edilen eylemde, Bursa Ovası'nın ortasına, kömürle çalışacak termik santral yapılmak istenmesi protesto edilecek. (Bursa)

SPOR

- Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası kampı takip ediliyor.

- Galatasaray yeni sezona Avusturya'da hazırlanıyor.

- Profesyonel lig takımlarının yeni sezon ve transfer çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri