Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sırasıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (16.00-17.00-Ankara)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sırasıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (16.00-17.00-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i Resmi Konut’ta kabul edecek. AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, Sakarya’da Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap ettikten sonra valiliği ziyaret edecek. (13.00/16.30-18.30-Ankara-Sakarya)

- CHP ve MHP ile 3 partinin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Gaziantep’te, Şahinbey ve Molla Mehmet'in kabirlerini ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek, STK temsilcilerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenledikten sonra iftar programına katılacak. (10.40-20.00-Gaziantep)

- HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Kocaeli’nde partililerle bir araya geldikten sonra Bursa’da Emek seçim bürosu açılışını yapacak. Burada halka hitap edecek Demirtaş, ardından iftar programına katılacak. (13.00/19.00-20.30-Kocaeli-Bursa)

POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (13.00-Ankara)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici basın toplantısı düzenleyecek. Destici, İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılacak. (13.30-20.30-Ankara-İzmir)

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (13.00-Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası’nın iftar yemeğine katılacak. (20.44-İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Gümüşsuyu Park Bosphorus Hotel’de iftar verecek. (20.44-İstanbul)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mardin’de Ilısu Barajı inşaatında incelemelerde bulunacak. Valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek Eroğlu, toplu temel atma ve açılış töreninin ardından düzenlenen iftar programına katılacak. (13.30-19.30-Mardin)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize’de belediye tarafından yaptırılan yürüyen merdiven açılışına katılacak, valilik tarafından öğretmenevinde şehit aileleri için verilen iftar yemeğine iştirak edecek. (15.30-19.30-Rize)

DÜNYA

- İsrail'in Gazze'ye yönelik askeri operasyonu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, görüşmelerde bulunmak üzere Mısır'a gidecek. (Kahire)

- Srebrenitsa Anneleri’nin Hollanda aleyhine açtığı dava Lahey’de görülmeye devam edecek. (Lahey)

- Sırbistan ve Bosna-Hersek’teki selzedeler için uluslar arası yardım konferansı toplanacak. (Brüksel)

- Avrupalı liderler, AB yetkililerini belirlemek üzere bir araya gelecek. (Brüksel)

KÜLTÜR-SANAT

- Ünlü Holywood yıldızı Steven Seagal, Gümüşsuyu Park Bosphorus Hotel’de basın açıklaması yapacak, Beşiktaş Belediyesi’nin iftar çadırını ziyaret edecek, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. (13.00-20.40-21.30- İstanbul)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda 17 Temmuz Perşembe günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Gürcistan Temsilcisi Chikhura Sachkhere takımı yetkilileri, Atatürk Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Misafir takım, ardından antrenman yapacak. (18.30-19.00-Bursa)

- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Chikhura Sachkhere maçı öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil-beyazlılar daha sonra son hazırlığını gerçekleştirecek. (19.30-20.00-Bursa)

- Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman ile basının spor müdürleri iftarda bir araya gelecek. (20.30-İstanbul)

- Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki kendi tesislerinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları takip edilecek.

- Beşiktaş’ın İngiltere ve Galatasaray’ın da Avusturya kampları devam ediyor.

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ile yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri