Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanı'ndaki mitingde halka hitap edecek. Valiliği ziyaret edecek Erdoğan, Rabia Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılacak. (18.00-19.30-19.55-Şanlıur

- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanı'ndaki mitingde halka hitap edecek. Valiliği ziyaret edecek Erdoğan, Rabia Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılacak. (18.00-19.30-19.55-Şanlıurfa)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da halk ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelecek. (11-30-20-25-Edirne)

- Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ermeni, Süryani, Rum ve Yahudi inanç grupları temsilcileriyle Beyoğlu'nda bir araya gelecek, Demokratik İslam Kongresi bileşenleriyle Fatih'teki iftarda buluşacak. (11.00-19.30-İstanbul)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP'nin önceki genel başkanlarından Zeki Sezer'in eşi İlknur Sezer’in Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazına katılacak. (13.00-Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin İl Başkanlığı tarafından Ayasofya Meydanı'nda düzenlenen ‘Mazlumlar için tek yürek’ mitingine katılacak. (18.30-İstanbul)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediyesi tarafından Hereke Sahili'nde düzenlenen iftar programına katılacak. (20.41-Kocaeli)

DÜNYA

- P5+1 ülkelerinin İran’la nükleer müzakereleri takip ediliyor. (Viyana)

- İsrail'in Gazze operasyonu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Tel Aviv)

- İkinci oturumunu gerçekleştirecek Irak Parlamentosu'nun meclis başkanını seçmesi bekleniyor. (Erbil)

GÜNCEL

- Zeytinburnu’ndaki patlamalarla ilgili gelişmeler takip edilecek. (İstanbul)

SPOR

- FIFA 2014 Dünya Kupası finalinde Almanya ile Arjantin karşı karşıya gelecek. (22.00-Brezilya)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ile yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri