Cihan Haber Ajansı Gündemi

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Özay Gönlüm Meydanı 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek. Daha sonra valiliği ziyaret edecek, Adiye Parkı'nda düzenlenen iftara katılacak. (17.00-18.30-20.37-

- AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Özay Gönlüm Meydanı 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek. Daha sonra valiliği ziyaret edecek, Adiye Parkı'nda düzenlenen iftara katılacak. (17.00-18.30-20.37-Denizli)

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kadıköy Salı Pazarı’nda vatandaşlarla buluşacak. İhsanoğlu, daha sonra Ankara'ya geçip DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile Genel İş Sendikası binasında görüşecek. (11.30 – 16.00- İstanbul-Ankara)

- TBMM’de; AK Parti, HDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.15-12.30-13.30-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu MÜSİAD’ın ATO Congresium’da yapılacak geleneksel iftarına katılacak. (Ankara)

- TBMM Genel Kurul’da; istifa eden 4 eski bakan için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu’na üye seçimi yapılacak. Ardından ‘Çözüm Paketi’ adlı kanun tasarısı görüşülecek. (15.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı ‘Sanayi Üretim Endeksi’ ile haziran ayı ‘Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranları’nı açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Endonezya’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlıklar devam ediyor. (Jakarta)

- Japonya’nın kuzeyi, son on yılın en büyük tayfunlarından olması beklenen ve 'süper tayfun' olarak nitelenen Neoguri’ye hazırlanıyor.

- Irak’daki çatışmalar takip ediliyor (Kerkük - Erbil)

- Ukrayna'daki gelişmeler takip ediliyor. (Kiev - Moskova)

- 'IŞİD en büyük zararı Türkiye’ye verecek, İran'la çatışmayacak' (ÖZEL)

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Milli Koalisyonu (SMDK) Genel Sekreteri Bedir Camus, “IŞİD; Türkiye’de, Suudi Arabistan’da, Ürdün’de olacak. Ancak IŞİD İran’da olmayacak. İran’la çatışmayacak. Çünkü, bunun planları yapılmış, onu yöneten de İran’dır.” ifadelerini kullandı.

SPOR

- Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Prandelli, sarı kırmızılı kulüple Türk Telekom Arena Stadı'nda sözleşme imzalayacak. (14.00-İstanbul)

- Beşiktaş'ın genç oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Cihan Haber'e özel açıklamalarda bulundu, yeni sezonla ilgili hedeflerini anlattı. (Özel -Almanya)

- Fenerbahçe'de futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık taramalarına devam edilecek. (10.00 -İstanbul)

- 1905 GSYİAD basın mensupları ve üyeleriyle iftarda bir araya gelecek. (20.47 -İstanbul)

- FIFA 2014 Dünya Kupası yarı final maçında Brezilya ile Almanya karşı karşıya gelecek. (TSİ 23.00 -Brezilya)

- Galatasaray’da futbol takımı ile yeni teknik direktör Florya Metin Oktay Tesisleri’nde biraraya gelecek. Sarı kırmızılı ekip yeni sezon için topbaşı yapacak. (09.00-İstanbul) CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri