Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet mensupları ile Tarabya Köşkü’nde iftar yapacak. (20.48- İstanbul)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı ve buradaki iftar yemeğine katılacak. (20.29-Ankara)POLİTİKA-...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet mensupları ile Tarabya Köşkü’nde iftar yapacak. (20.48- İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı ve buradaki iftar yemeğine katılacak. (20.29-Ankara)

POLİTİKA

- CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Aydın’da, valiliği ve büyükşehir belediyesini ziyaret edecek. Şükran Güngör Sahnesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek İhsanoğlu daha sonra Çakırbeyli'deki Adnan Menderes Evi'ni ve Yenipazar Yörük Ali Efe Müzesi'ni ziyaret edecek. İhsanoğlu, Sevgi Yolu yürüyüşüne ve Kemer Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılacak. (14.15-20.00-Aydın)

- Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yunus Emre Enstitüsü’nde verilen iftara katılacak. (20.29-Ankara)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, İMMİB Demir - Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği yönetimini bakanlıkta kabul edecek. (12.00-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize’de, Çayeli Bakır İşletmelerinde yerin 550 metre altında işçilerle iftarda bir araya gelecek. (20.00-Rize)

DÜNYA

- Irak’daki çatışmalar takip ediliyor. (Kerkük - Erbil)

- Ukrayna ordusu Donetsk bölgesindeki ayrılıkçıların kalelerinden Slavyansk şehrinde kontrolü sağladı. Gelişmeler takip ediliyor. (Kiev - Moskova)

GÜNCEL

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Trafik Vakfı tarafından hibe edilen 25 adet motosikletin Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakası girişinde düzenlenecek devir teslim törenine katılacak. (12.00- İstanbul)

- Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük ile ilgili görülen davanın 6. duruşmasına Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (10.00-Ankara)

SPOR

- Süper Lig için sezon açılışını yapan Kayseri Erciyesspor'da futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçecek. (09.30-Kayseri)

- Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da devam ediyor.

- Spor Toto Süper Lig’de takımların yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri