Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beyoğlu Özel Karaköy Rum Ana ve İlköğretim Okulu’nda cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının sergisinin açılışına katılacak. (14.30- İstanbul)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Riva’daki Türkiye Futbol...

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beyoğlu Özel Karaköy Rum Ana ve İlköğretim Okulu’nda cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının sergisinin açılışına katılacak. (14.30- İstanbul)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Kamp Eğitim Tesisleri’nin açılışına katılacak. Erdoğan, Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nde verilecek iftar yemeğine katılacak. (15.00-20.49- İstanbul)

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim turları kapsamında Trabzon’a gelecek. Havalimanında, başta MHP ve CHP olmak üzere kendisine destek veren muhalefet partilerinin temsilcilerince karşılanacak İhsanoğlu, Cuma namazı ve esnaf ziyaretlerinin ardından kanat önderleriyle bir araya gelecek. İhsanoğlu, akşam da iftar yemeğine katılacak. (Trabzon)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, 33. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nın Kocatepe Camii avlusundaki açılışına katılacak. (11.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK başkanlık binasında ‘TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’ni kamuoyuna açıklayacak. Bakan Işık ardından Türk Tasarım Danışma Konseyi’nin Bakanlıktaki 10. toplantısına katılacak. (10.00-11.00-Ankara)

- Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ‘Türkiye’de Aile Yapısı Araştırmaları İleri İstatistik Analizi Araştırması’nın Rixos Otel’deki tanıtımına katılacak. (10.30-Ankara)

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli Acıpayam'da adliye binasının temel atma törenine katılacak, valiliği, büyükşehir belediyesini, partisinin il başkanlığını, cumhuriyet başsavcılığını ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hasan Erbil Eğitim Merkezi'ni ziyaret edecek, vatandaşlarla iftar yapacak. (11.00-20.30-Denizli)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’da partisinin il başkanlığının iftarına katılacak. (19.50-22.30-Batman)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayı ‘Katı yakıt’ verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası nisan ayı ‘Konut fiyat endeksi’ni açıklayacak. (14.30-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek. (Lefkoşa Ara bölge)

- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kerkük-Erbil)

- Ukrayna'daki gelişmeler takip ediliyor. (Kiev)

GÜNCEL

- Fatih'teki Hırka-i Şerif Camii içinde bulunan Hz. Muhammed’in (sav) Veysel Karani Hazretlerine hediye ettiği Hırka-i Şerif, ziyarete açılacak. (10.00- İstanbul)

- Restorasyonu tamamlanan Eyüp Sultan Türbesi, ziyarete açılacak. (09.00- İstanbul)

- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Bursa'da Vali Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret edecek, ardından din görevlileri ile buluşacak. (10.30-17.00-Bursa)

SPOR

- Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla açılacak. (İstanbul - 15.00)

- Dünya Kupası çeyrek final maçlarında Fransa-Almanya, Brezilya-Kolombiya ile karşılaşacak.(19.00-23.00 - Brezilya)

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Almanya'da devam edecek.

- Takımların yeni sezona yönelik çalışmaları devam ediyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri