Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nda (TESK) Karma İstişare Kurulu değerlendirme toplantısına katılacak. Erdoğan, ardından AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına katılacak....

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nda (TESK) Karma İstişare Kurulu değerlendirme toplantısına katılacak. Erdoğan, ardından AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına katılacak. (13.00-15.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (11.00-Ankara)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 'İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı' görüşülecek. (12.00-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'nin bakanlıktaki tanıtımına katılacak. (09.30-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Bilimler Akademisi’nin Rixos Otel’deki 'Genç Bilim İnsanları' ödül törenine katılacak. (10.00-Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Stratejik Düşünce Enstitüsü'nde 'Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ve Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi' projesini tanıtacak. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2012 yılı kredi kartı harcamaları istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Irak’ta ilerleyişini sürdüren Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü hiçbir direnişle karşılaşmadan Suriye sınırındaki Rava, Ana ve Rutba kasabalarını ele geçirdi. Gelişmeler takip edilecek. (Erbil,Kerkük)

- Ukrayna'da ilan edilen barış planının ardından gelişmeler takip ediliyor. (Kiev)

GÜNCEL

- Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Güvenpark'ta 'Türkmeneli'ne Sahip Çık' mitingi düzenlenecek. (12.00-Ankara)

- Başbakan’ın evi ve çalışma ofisine dinleme cihazı koydukları gerekçesiyle 'Böcek Soruşturması' adı altında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan emniyet mensuplarının avukatları, hukuka aykırı eylem ve işlem yapan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yapacak. (13.30-Ankara)

- Şili’deki maden kazasında sağ olarak kurtarılan işçilerden Rodrigo Reveco ve Luis Urzua, Demokrasi Denetçileri Derneği’nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. (11.00-İstanbul)

- Zirve Yayınevi davasına, Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (Malatya)

SPOR

- 2014 Dünya Kupası, bugün oynanacak 4 maçla devam edecek. Hollanda - Şili (19.00), Avustralya - İspanya (19.00), Kamerun - Brezilya (23.00), Hırvatistan - Meksika (23.00)

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri