Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier’i Tarabya Köşkü’nde kabul edecek. (11.00-İstanbul)POLİTİKA-Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, genel merkezdeki ‘İl Başkanları...

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier’i Tarabya Köşkü’nde kabul edecek. (11.00-İstanbul)

POLİTİKA

-Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, genel merkezdeki ‘İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulunacak. (10.00-Ankara)

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Emirgan Korusu Beyaz Köşk’te düzenleyeceği basın toplantısında ‘Sağlıkta 2023 Vizyonu’ çerçevesinde yeni projeleri açıklayacak. (10.00-İstanbul)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aydın’da Maren Jeotermal Santrali ve DORA-3A-3B Santralinin açılışına ve DORA-4 Santrali'nin temel atma törenine katılıyor. (11.00-14.30-Aydın)

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Antikkapı Restoran'da 69. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılıyor. (10.00-Kocaeli)

DÜNYA

-Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla düzenlenen 12. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali, Almanya’nın Dusseldorf şehrindeki ISS Dome’de yapılacak finalle sona erecek. (Düsseldorf)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin etkinliğinde konuşma yapacak. (Lyon)

-1. Dünya Savaşı’nın başlamasına sebep olan suikastın 100. yıl dönümü anılacak. (Saraybosna)

GÜNCEL

-Üniversite adayları için yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) son iki sınavından biri olan Fen Bilimleri Sınavı (LYS-2) yapılacak. (10.00-İstanbul)

-33. Abant Toplantısı'nda 'Türkiye’nin Yönü' konusu tartışılmaya devam edecek. (10.00-Düzce)

-Uluslararası 1. Kabartma Kur’an Buluşması, Çobançeşme Kültür Merkezi’nde başlayacak. (10.00-İstanbul)

SPOR

-653. Tarihi Kırkpınar Güreşleri 2. gün müsabakaları ile devam ediyor.

- FIFA 2014 Dünya Kupası'na Arjantin-İran, Almanya-Gana ve Nijerya-Bosna Hersek karşılaşmalarıyla devam edilecek (19.00/22.00/01.00- Brezilya)

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri