Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de düzenlenen Efes 2014 Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı Milli Gözlemci Programı'na katılacak. Erdoğan, İstanbul'da ise Memur Sen ve Eğitim Bir Sen’in Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde...

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de düzenlenen Efes 2014 Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı Milli Gözlemci Programı'na katılacak. Erdoğan, İstanbul'da ise Memur Sen ve Eğitim Bir Sen’in Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği ‘Medeniyetimiz ve Büyük Türkiye Yolunda Eğitim, Fetih ve Gençlik’ isimli programa katılacak. (09.00-19.00-İzmir-İstanbul)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında İstanbul'da MÜSİAD ve TUSKON’u ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Ankara'da ise LDP Genel Başkanı Cem Toker, ardından Finlandiya Meclis Başkanı Eero Heinaluoma ile CHP Genel Merkezi'nde görüşecek. Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek. (10.00-12.00/16.30-17.30-18.00-İstanbul-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Holiday Inn AirPort Otel’de düzenlenecek ESAM Müslüman Toplulukları Birliği Kongresi’ne katılacak. (10.00- İstanbul)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kürtçe Habercilikte Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın açılışına katılacak. (09.30-Ankara)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci İzmir’de, Türkiye İnovasyon Haftası'nın açılışına katılacak. (10.00-İzmir)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilkent Otel’de Kafkasya Üniversiteler Birliği’nin 4. Olağan Kongresi’ne ardından aynı yerdeki PETFORM Arama-Üretim Sektörü Bilgilendirme Toplantısı’na katılacak. (09.30-11.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Atatürk Kültür Merkezi’nde Burdur Tanıtım Günleri'ne katılacak. (12.30-Ankara)

DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'deki temaslarına devam edecek. (Boston)

- Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Rusya'ya sınırlarını 'kontrol etmesi' ve 'teröristlerin Ukrayna topraklarına geçişine engel olması' çağrısında bulundu. Gelişmeler takip edilecek. (Kiev-Moskova)

- Rusya, Belarus ve Kazakistan arasında temelleri 2010 yılında atılan Avrasya Ekonomik Birliği için imzalar atılacak. (Astana)

- Oksijen çantalarının ve yaşam odalarının zorunlu olduğu Güney Afrika’da yeraltı madenlerindeki sıkı önlemlerin yanında açık ocak madenlerindeki güvenlik tedbirleri de dudak uçuklatıyor. Kapıda alkol testiyle başlayan önlemler, işletmenin bütün aşamalarında dikkatlice uygulanıyor. (ÖZEL-Johannesburg)

GÜNCEL

- Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Manisa)

- Somali’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden THY’nin güvenlik görevlisi Sadettin Doğan’ın cenazesi Üsküdar Selimiye Camii’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (13.00- İstanbul)

SPOR

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Cağatay Kılıç, Okçular Eğitim ve Spor Vakfı II. Uluslararası Fetih Kupası Ödül Töreni'ne katılacak. (17.00-İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı'nın ABD'de Honduras ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmaları ve ABD kampı takip ediliyor.

- Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski oyuncusu Ali Çoban'ın cenazesi toprağa verilecek. (13.00-İstanbul)

- Spor kulüplerinin transfer çalışmaları takip edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri