Çiftlikköy'de Dostluk Kazandı

Çiftlikköy Belediyespor ve Beşiktaş U-21 takımı arasında yapılan karşılaşma ile Çiftlikköy Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.Yalova Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda yapılan...

Çiftlikköy Belediyespor ve Beşiktaş U-21 takımı arasında yapılan karşılaşma ile Çiftlikköy Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Yalova Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda yapılan sezon açılış törenine aynı zamanda Çiftlikköy Belediyespor Başkanı olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın yanı sıra Kaymakam Cengiz Karabulut, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülver, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Taylan Engin, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Bektaş, AK Partili İlçe Belediye Meclis üyeleri Recep Meydan ve Turgut İşteben, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Tekin ve Çiftlikköy protokolünden isimler katıldı. YTSO yönetiminden Okan Güner, Kıvanç Rodoplu, Garden AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Okul, Özdilek AVM Müdürü Serdar Temel, Tuğ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Tutuğ da sezon açılışına gelenler arasındaydı.

BAŞKAN SİLPAGAR: CENTİLMENLİK VE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Açılış konuşmasında Çiftlikköy Belediyespor’un kadrosunun çok güçlü olduğunu ve şampiyonluk beklediklerini vurgulayan Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Ali Murat Silpagar, "İyi bir kadro oluşturduk. Şampiyonluk ve centilmenlik en çok istediğimiz şey. Kadromuz o çerçevede oluşturuldu. Taraftarlarımızdan ve sahada mücadele eden ekibimizden beklentimiz centilmence mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmaları ve Çiftlikköy’ü onurlandırmalarıdır." diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyespor İkinci Başkanı Kenan Engin de yaptığı konuşmada, şampiyonluk ve centilmenlik beklediklerini ifade ederek, açılış maçına gelen Beşiktaş’a da teşekkür ettiklerini belirtti.

HALİS ÖZKAHYA YÖNETTİ

Çiftlikköy Belediyespor’un 2014-2015 futbol sezonunda mücadele edecek kadrosunun tanıtılmasının ardından kurban kesilerek futbolcuların alınlarına sürüldü.

Yalova bölgesinin FİFA kokartlı hakemi Halis Özkahya’nın yönettiği karşılaşma yüksek temposuyla nefesleri kesti. Tribünleri dolduran Çiftlikköy Belediyespor taraftarlarının yoğun tezahüratı altında başlayan mücadelede Çiftlikköy ekibi sahada Erman, Yavuz, Emre, Erkan, Kaptan Hüseyin, Raşit, Özgür, Şafak, Aytaç, İlkay, İlyas onbiriyle yer aldı. Beşiktaş ise kalesinde A takımda da yer alan Günay, geri dörtlüde Engin, Umut Can, Sefa, Abdülsamet, orta alanda Sedat, Raşit, Devran, Cenker, Alpcan, ileri ikilide Gökhan ve Cengizhan’dan oluşan kadroyla sahaya çıktı.

ÇİFTLİKKÖY BEŞİKTAŞ KARDEŞÇE 2-2

Karşılaşmanın ilk yarısı Çiftlikköy Belediyespor’un baskısı altında geçti. 8’inci dakikada sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Aytaç’ın sert şutunu kaleci Günay zorlukla kornere çeldi. 15’inci dakikada Abdülsamet’in büyük hatasını iyi değerlendiren İlkay, önce kaleciyi geçti ardından topu dar açıya rağmen filelere bıraktı. 1-0

Bu golle temposunu artıran kırmızı siyahlılar, 40’ta ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golün iki dakika sonrasında farkı ikiye çıkardı. Defansın hatasını affetmeyen İlyas, sağ çaprazdan sert şutuyla kaleci Günay’ı avladı. 2-0

45’inci dakikada Özgür’ün sağ kanattan ortasında bomboş pozisyonda İlyas topu kaleciye teslim edince ilk devre 2-0’lık Çiftlikköy Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha disiplinli oynayan taraf olan Beşiktaş, yedeklerini oyuna sokan Çiftlikköy Belediyespor karşısında bulduğu iki golle skoru 2-2’ye getirmesini bildi. Karşılaşma 2-2’lik beraberlikle son buldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri