Çifte bayram olsun

Bucaspor hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, taraftarlarına bayram hediyesi vermeyi hedefliyor

Konyaspor, ligdeki 4. maçını, 11 Eylül Cumartesi, Bayramın 3. günü Bucaspor ile oynayacak. Taraftarı karşısına ikinci kez çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda, bu önemli karşılaşmanın hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Konya Atatürk stadında oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Konyaspor-Bucaspor maçında, İstanbul bölgesinden Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar'ın yardımcılıklarını Ankara'dan Erdinç Sezertam ve İstanbul'dan Alpaslan Dedeş yaparken, maçın dördüncü hakemi Erzincan'dan Ercan Hellaç.

Konyaspor’da, Bucaspor maçının hazırlıkları önceki akşam Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmanla sürdürüldü. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları bulunan Emrah Eren ve Erdal Kılıçaslan takımdan ayrı düz koşu yaparken, yeni transferler Kanfory Sylla ve İbrahima Bangoura tempolu koşu çalışması yaptı.  Antrenmana, Milli takımlarda bulunan üç futbolcu dışında diğer tüm oyunculara katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Dün de Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacaklar ve hazırlıkları Cuma günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Yeşili-beyazlı takımlar planlar galibiyet üzerine yapıldı.. Yönetici ve teknik adamlar, Bucaspor’un iyi biri takım olduğunu, ancak içi sahada puan kaybetmek istemediklerini belirterek, “Bucaspor’u yenerek yolumuza devam edeceğiz. Alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza bayram armağanı olarak vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konyaspor’lu futbolcu Ramazan Kahya, iç sahada puan kaybı yaşamamak hedefi doğrultusunda 4.haftada oynayacakları Bucaspor maçından 3 puanla ayrılacaklarını ve bu galibiyeti de kendilerini desteklemeye gelecek taraftarlara hediye edeceklerini sözlerine ekledi.
Lige verilen arayı çalışarak iyi değerlendirdiklerine inandığını söyleyen Kahya, “İlk üç hafta bizim açımızdan iyi geçti, hanemize 4 puan yazdırdık. Bu ligde puan almak gerçekten çok zor. Ligin en yeni takımı biz olduğumuz için rakiplerimiz hem kadro olarak hem de takım oyunu anlamında bizim bir adım daha önümüzde bulunuyorlar. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksikliklerimizi gidermek adına yoğun ve yorucu bir çalışma programı gerçekleştirdik. Yapmak istediklerimizin neler olduğunu biliyoruz. Daha fazla bir arada çalışma imkanımız olduğu için uyum sorunumuzun kalmadığına da inanıyorum. Artık her geçen hafta iyi yaptığımız işlerin üzerine biraz daha koyarak en kısa sürede tam anlamıyla hazır hale gelmek istiyoruz. Takımımız kaliteli kadrosuyla ligde önemli işler yapabilecek kapasiteye sahip. Birkaç hafta içerisinde çok daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum” dedi.
Hafta sonu oynanacak Bucaspor maçına da değinen Kahya, “Kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İlk maçımızı Eskişehirspor’a karşı sahamızda kazanmıştık. Bucaspor maçından da 3 puanla ayrılarak iç sahada bir galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz. Bucaspor bakıldığında hedeflerimiz doğrultusunda rakiplerimizden biri. Kolay maç yok ama bizde eksiklerimizi büyük ölçüde giderdik. İyi bir takım olmaya başladık. Taraftarlarımızın da vereceği destekle Bucaspor maçından galibiyetle ayrılarak alacağımız 3 puanı ikinci bir bayram hediyesi olarak kendilerine vermek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri