Çiftçiye 5 yıl vade imkanı

Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Abdurrahman Sevgili, üretimde verim ve kalitenin artması için çiftçiyi makineleşmeye geçme konusunda uyardı
Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Abdurrahman Sevgili, üretimde verim ve kalitenin artması için çiftçiyi makineleşmeye geçme konusunda uyardı.
Sevgili, yaptığı yazılı açıklamada, tarım alanlarında tek hedefi bol ve kaliteli ürün almak olan üreticinin, iş gücünden tasarruf yapması halinde gelirini önemli ölçüde artırabileceğini belirtti.
Az masrafla çok kazanmak isteyen çiftçilerin ekipmanlarını iyi seçmesi gerektiğini vurgulayan Sevgili, şunları kaydetti:
''Zirai alet ve makinelerini kaliteli ve güvenilir yerlerden almalıdır. Çiftçi dostu Tarım Kredi Kooperatifleri olarak üreticimize bu yöndeki desteklerimiz artarak devam etmektedir. Kooperatifimizde, zirai alet ve makinelerde 2011 yılı başlarında başlayan 5 yıl vadeli satış imkanları sürmektedir. Ayrıca sulama sistemlerin de 5 yıl vadeli ve sıfır faizli hizmetlerimiz devam etmektedir. Bu imkandan yararlanmak isteyen üreticimizi kampanya sürecinden istifade etmeye çağırıyoruz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri