Çiftçilerimiz faize bulaştırıldı

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Seçim Çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar Seçim Çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü Konya’ da bir otelde aday tanıtım ve seçim beyannamesini açıklayan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar çalışmalarına Güneysınır ve Akören ilçelerini ziyaret ederek devam etti. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman seçim çalışmaları kapsamında Güneysınır ve Akören ilçelerini ziyaret ettiler. Ziyaretine Güneysınır ile başlarken kendisine Saadet Partisi Güneysınır Belediye Başkan Adayı Mesut Solak eşlik etti. Vatandaşların ev ve iş yerlerini ziyaret ederek Güneysınır halkına hitap eden Uyar, “Güneysınır’ın muhterem sakinleri belediyecilik insanların insanla em hal olan bir kurum ve kuruluşudur kamu iktisadi teşekkülü olan özerk bir yapıya sahiptir. Belediyeler mutlaka merkezi idare ile beraber kontrollü bir şekilde çalışırlar. İşte biz iş başına geldiğimizde Köyler ve kentler arasında işbirliği sağlayarak Güneysınır insanının ihtiyaçlarını karşılayacak tıpkı geçmişte olduğu gibi Milli görüş belediyeciliğine kaldığımız yerden devam edecek Güneysınır’ı ve Konya’yı tekrardan kalkındırabilir ve sorunlarla hep birlikte mücadele edebiliriz.” şeklinde konuştu.

SORUN İŞSİZLİK VE FAİZ’’

Güneysınır ‘da programını tamamlayan Uyar Akören Belediye Başkan adayı Mustafa Perihan ile Akören’in esnaf ve vatandaşları da unutmadı. Konya’nın çok büyük bir tarımsal yapıya sahip olduğunu fakat Konya’nın artık bunu kullanamadığını çoğu tarım arazisinin ekilip biçilemediğini ve çiftçilerimizin yüksek maliyetlerden dolayı faize bulaşmak zorunda kaldığını belirtirken kendilerinin kazanması durumunda çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan kişiler ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri