Çiçek: Devlet Bahçeli'nin yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, İl binasında basın toplantısı düzenleyerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, İl binasında basın toplantısı düzenleyerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çiçek, söze terör olaylarını kınayarak başladı. Türk milletinin yıllardan beri kısır bir döngünün içine hapsolduğunu dile getiren Murat Çiçek, bu vebalin AK Parti kadrolarının sırtında olduğunu söyledi.

“Yaşanan kirli oyunda önderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin yanındayız” diyen Çiçek, şunları söyledi: “Bugün paralel tuzaklarla, küresel saldırı ve derin komplolarla karşı karşıya kalmış, kirli ve kalleş siyaset operasyonlarının oyun alanı haline dönüştürülmeye çalışılmaktadır. MHP'yi bilmeyen, nereden gelip nereye gittiğini anlamayan sanal kahramanların, hayatlarında lehine olacak şekilde bırakınız katkı ve desteği, en ufak bir hakkı geçmemiş ağzından hayırlı bir çift cümle çıkmamış ne kadar yazar, çizer ve aydın varsa MHP ile yatmakta, MHP ile kalkmaktadır.

Bunlar yetmiyormuş gibi PKK'lılar DHKP-C'liler gibi ne kadar kanun dışı gruplar varsa MHP'de değişim isteğindedir. MHP zamanı geldiğinde kendi kurultayını yapabilecek tecrübeye, deneyime ve bilgi birikimine sahiptir. Aziz milletimizin, Türk ve İslam aleminin Ramazan ayını yürekten tebrik ediyor, MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımı ile MHP Konya İl Başkanlığımız tarafından 14 Haziran Salı günü Aksaray yolunda bulunan İpekyolu tesislerinde gerçekleştirebileceğimiz iftar programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, Cenab-ı Allah'tan tüm dua, oruç ve ibadetinizi kabul etmesini niyaz ediyoruz.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri