Chp'nin Yeni Seçilen Parti Meclisi Cumartesi Toplanacak

Yeni seçilen CHP Parti Meclisi, ilk toplantısını yönetmelik gereği 13 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Genel Merkezi’nde yapacak. Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP heyeti, yarın Anıtkabir’de...

Yeni seçilen CHP Parti Meclisi, ilk toplantısını yönetmelik gereği 13 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Genel Merkezi’nde yapacak.

Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP heyeti, yarın Anıtkabir’de Atatürk ile CHP’nin 2. Genel Başkanı İnönü’nün anıt mezarlarını ziyaret edecek. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile CHP’nin Olağanüstü Kurultayı’nda seçilen PM üyeleri, CHP Milletvekilleri, örgüt yöneticileri, belediye başkanları ve partililer CHP’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle saat 09.30’da Aslanlı Yol’un başından hareket edecekler.

Kılıçdaroğlu’nun Atatürk’ün Mozolesi’ne çelenk koymasından sonra saygı duruşunda bulunacak ve İstiklal Marşımızı söyleyecekler. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’nde şeref defterini imzalayacak ve CHP’nin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Kurucu Genel Başkan Atatürk’e mesajını sesli olarak kamuoyuyla paylaşacak.

Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP heyeti, Atatürk’ten sonraki CHP Genel Başkanı İsmet İnönü’nün anıt mezarını da ziyaret ederek, çelenk koyacak ve saygı duruşunda bulunacaklar. Anıtkabir’den ayrılacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Olağanüstü Kurultay’da seçilen PM üyeleri CHP Genel Merkezi’ne geçerek çalışmalarına başlayacaklar. Yeni seçilen CHP Parti Meclisi ilk toplantısını yönetmelik gereği 13 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’de Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Genel Merkezi’nde yapacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri