CHP’nin, Seydişehir Adayı Ustaoğlu oldu

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu tanıtım toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, “Biz şehrimizi emanet edeceğimiz rantın değil, halkın belediye başkanı olacak olan Belediye Başkan Adayımız Hasan Ustaoğlu sizlere emanet ediyoruz” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ise “Birlikte çalışmanın, halkla bütünleşmenin, halkla birlikte kucaklaşmanın yeri Yerel yönetimdir. 11 Büyükşehir belediye başkanlarımız engellemelere rağmen hizmetin ve yatırımların en iyisini gerçekleştirdiler. Birlikte mücadele ederek kazanacağız. Seydişehir eski günlerine dönecek sosyal demokrat halkçı belediyecilikle kalkınacaktır” ifadelerini kullandı.

MEVLANA’NIN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya da Hz. Mevlana’nın ‘Ümitsizliklerin arkasında nice ümitler var. Karanlığın arkasında nice güneşler var” sözlerini hatırlatarak, aralıksız çalıştıklarını kaydetti. Sonkaya, “İktidar büyükşehir belediye anlayışıyla beldelerde ve kasabalarda belediyeleri kapatmıştır. Merkez haricinde beldelere ve kasabalara hizmet gitmesi mümkün değildir. Merkezi hükümete 31 Mart yerel seçimlerinde karnesini hep birlikte vereceğiz. Gereken dersi alacaktır” dedi.

MECLİS BYPASS EDİLDİ

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise hemşerisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu'na destek isteyerek, “Hemşerim Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüst, halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz. Güçlendirmiş Cumhurbaşkanlığı sisteminden AKP’ye oy veren ve vermeyen yurttaşlarımız rahatsızdır. Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakları ortadan kaldıracağız derken, bunları yapar bir duruma geldiler. Meclisin baypas edildiği ortadadır. Basın yayın yoluyla önergelerle Seydişehir, Konya ve bütün vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirerek, takip ediyoruz. Ama şunu söyleyeyim en azından yerel seçimlerde bir şansını yakalamış durumdayız. Kendisine emanet edilen belediyeye, paraya düzgün sahip çıkacak güvenilir bir arkadaşımız Hasan Ustaoğlu’nu belediye başkan adayımız olarak açıklıyoruz” şeklinde konuştu.

ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu da, “Seydişehir’i potansiyelini ortaya çıkaracak projelerimizle daha yaşanabilir bir kent haline getirirken, aynı zamanda kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da zenginleştirirken, birlikte geleceğini inşa edeceğiz. Cazibe merkezi haline getireceğiz. Bizim hayalimiz şehrimizi bir bütün olarak kalkındırmak ve herkesin gurur duyacağı bir yapayı kavuşturmaktır. Seydişehir’i bölgemizin bir çekim merkezi haline yine birlikte getirmektir. Sizlerden birisi olarak, desteğinizi bekliyorum” dedi.

MUHARREM DURSUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri