CHP’liler sınava giren adaylara ikramda bulundu

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da iki süren Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere su ve çikolata dağıtan CHP Gençlik Kolları, öğrencilerin sınav heyecanını paylaştı.

CHP Konya Üniversite Komisyonu ve Gençlik Kolları, YKS sınavı öncesi sınava girecek öğrencilere su ve çikolata ikramında bulunarak moral verdi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, CHP Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Baran Ali Rıza ve Meram Gençlik Kolları Başkanı Elda Akça ve partililer, öğrencilerle bir araya gelerek sınav öncesi başarı dileklerinde bulundular.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Selçuk Üniversitesinde sınava giren öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını belirterek, “CHP Konya ve merkez ilçe gençlik Kollarımızla, şehrimizde Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilerimize ve velilerine su ve çikolata dağıtarak, hoş geldiniz diyerek başarı dileyerek, heyecanlarına ortak olduk. Umarım sınava giren öğrencilerimiz hedefledikleri üniversitelerdeki yerleri kazanır. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılı dilerken, gençlik kolları üyelerimize de bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri