Chp'li Vekil, İzmir'de Tutuklu Gezi Eylemcilerini Cezaevinde Ziyaret Etti

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İzmir'de Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumları'nda tutuklu bulunan Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret etti.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İzmir'de Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumları'nda tutuklu bulunan Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret etti. Ethem Sarısülük’ün katil zanlısı polis ve palalı, sopalı insanların dışarıda serbestçe dolaştığını söyleyen Çam, çevre duyarlılığı içinde olan ve baskıcı düzene boyun eğmeyen gençlerinse boşu boşuna hapis yattığını iddia etti.

2 numaralı cezaevinde Mert Toka, 1 numaralı cezaevinde ise Uğur Tepe, Akgün Irgat, Ali Hüseyin Ahırcı, Cem Barış Çakıl, Çağlar Korkut, Erhan İnal, Hakan Polat, İbrahim Kaya, İzzet Uysal, Kubilay İyit, Ozan Adıyaman, Sait Özdemir ve Vedat Yeler'le görüşen Çam, daha sonra bir açıklama yaptı. Bütün bu olanların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tek adamcılığının vardığı noktayı işaret ettiğini öne süren Çam, Başbakan'ın ülkeyi diktatör anlayışıyla yönetmek istediğini iddia etti. Bu durumun bir an önce sona erdirilmesi, ülkenin Erdoğan ve hükümetinden kurtulması gerektiğini savunan CHP Milletvekili Çam, önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli bir fırsat olduğunu, vatandaşların sandık başına giderek hükümetten hesap sorması gerektiğini ifade etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri