Chp’li Öztrak: Faiz Lobileriyle Nikah Tazelediler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Merkez Bankası’nın faizi artırma kararını, "Hükümetin, Gezi Parkı olaylarından bu yana oynadığı tiyatro, faiz lobisi ile nikâh tazelenmesi ile sonlanmıştır.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Merkez Bankası’nın faizi artırma kararını, "Hükümetin, Gezi Parkı olaylarından bu yana oynadığı tiyatro, faiz lobisi ile nikâh tazelenmesi ile sonlanmıştır." şeklinde değerlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak yaptığı yazılı açıklamada, Merkez Bankası'nın aldığı faiz artırma kararını değerlendirdi. Öztrak açıklamasında, "Başbakan’ın ve bazı bakanlarının daha dün Taksim’den Tahrir çıkarmaya çalışmakla suçladığı faiz lobisine bugün 75 baz puanlık faiz hediye edilmiştir. Geçtiğimiz hafta Başbakan’ın Dolmabahçe’de yaptığı toplantının ardından bu lobilere, faiz artırım müjdesini veren Merkez Bankası, bugün Başbakan’ın o ofiste verdiği talimatı yerine getirmiştir. Faiz artırım kararı ile Başbakan, 10,5 yıldır dünyanın en tatlı kârlarını sunduğu bu lobilere korkmayın 'ben bildiğiniz', 'alıştığınız', 'sevdiğiniz' Recep Tayyip Erdoğan’ım mesajını iletmiştir." ifadelerine yer verdi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri