Chp'li Matkap: İktidarın Kendi Demokrasisini Kurmasına Müsaade Etmeyeceğiz

CHP MYK Üyesi, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Gümüşhane Bayburt Bölge Başkanlığı'nı ziyaretinde, iktidarın kendi demokrasisini kurmak istediğini ancak buna müsaade etmeyeceklerini söyledi. CHP Gümüşhane İl Başkanı...

CHP MYK Üyesi, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Gümüşhane Bayburt Bölge Başkanlığı'nı ziyaretinde, iktidarın kendi demokrasisini kurmak istediğini ancak buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar ve parti yöneticilerinin katıldığı ziyarette konuşan Nihat Matkap, muhalefeti zayıf olan ülkelerde demokrasinin tam olarak işleyemediğini, CHP'nin Türkiye'nin normalleşmesi için elinden geleni yapmaya çalıştığını bildirdi. Türkiye'de mevcut iradenin kendi demokrasini kurmak istediğini ancak buna müsaade etmeyeceklerini kaydeden Matkap, "Her taraf baskı altında. Medya, muhalefet haberlerini yayınlayamıyor. Medya özgür değilse o ülkede kalkınma olmaz. Dış politikada durum ortada. Çözüm süreci hızla çözülme sürecine doğru ilerliyor. Son günlerde yapılan açıklamaların seçime dönük bir çaba olduğunu düşünüyoruz." dedi.

CHP'nin iktidara gelmesi için hazırlıklara başladıklarını ve seçim manifestosu hazırladıklarını belirten Matkap, en önemli konunun siyasetin kendi mecrasına dönmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. İsmail Taştan, son dönemde CHP'nin HSYK, dershaneler, başörtüsü, Sulh Ceza Hakimliği, Risale-i Nur, MİT Yasası, polise yapılan hukuksuz uygulamalar, Youtube, Twitter gibi konularda tutumunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri