Chp’li Loğoğlu: Umarım Paket Beklentisi Olmayanları Mahcup Eder

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, açıklanacak Demokratikleşme Paketi ile ilgili, “Umarım bu konuda çok fazla beklentisi olmayan çevreleri mahcup edecek bir paket ile ortaya çıkar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, açıklanacak Demokratikleşme Paketi ile ilgili, “Umarım bu konuda çok fazla beklentisi olmayan çevreleri mahcup edecek bir paket ile ortaya çıkar.” dedi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında bugün açıklanacak Demokratikleşme Paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Paket açıklanmadan bir açıklama yapmanın doğru olmayacağını söyleyen Loğoğlu, “Umarım bu konuda çok fazla beklentisi olmayan çevreleri mahcup edecek bir paket ile ortaya çıkar. Sadece şunu söylemekle yetineyim. Sürprizlerle dolu bir demokratikleşme paketinden bahsediliyor. Demokrasilerde sürprizlerle dolu bir demokratikleşme paketi olmaz diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

    Paketin halka danışılmadan, halka rağmen bir yöntemle hazırlandığını söyleyen Loğoğlu, “Bir noktada demokratikleşmenin dahi dayatılma unsuru olarak görüldüğü bir anlayış çıkıyor. Ben bunu demokrasi ile bağdaştıramıyorum.” ifadesini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri