CHP'li Bozkurt'a saldırı

Skandal söylemleri ile gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a evinin önünde saldırı olduğu iddia edildi.

Skandal söylemleri ile gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a evinin önünde saldırı olduğu iddia edildi. Kısa sürede vekilin evinin önüne çok sayıda polis geldi. Vekile saldırdığı iddia edilen şahıs ise gözaltı alındı. Emniyet olay ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Dün ise vekil Bozkurt’un evinin bulunduğu mahallede Bozkurt’u gören ve aynı mahallede esnaf olan Ali Çelebi isimli vatandaşın, Bozkurt’a yaklaşarak kullandığı cümlelerin yanlış olduğunu ve özür dilemesi gerektiğini söylediği haberler basında yer almıştı. Çelebi’nin iddiasına göre bu sözlerin ardından Bozkurt’un yanında bulunan bir şahıs, Çelebi’yi darp etmişti.

GÜNCELLEME

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'da saldırı iddialarına yanıt vererek, "Aramızda vatandaşlarla konuşma geçti. Bana bizi nasıl denize dökersin tarzında ifadeler kullanıldı. Olay bundan ibaret. Şahsıma yapılmış bir saldırı yok. Fiziki değil, sözlü saldırı var" dedi.

 merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri