Chp'li Bekaroğlu: Seçim Başlangıçtır

Cumhuriyet Halk Partisi’ne CHP) yeni katılan eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu da Merkez Yürütme Konseyi (MYK) toplantısına katıldı. Bekaroğlu, "Seçim başlangıçtır bence. 9 ay yoğun bir çalışma yapacağız.” dedi.    CHP’nin...

Cumhuriyet Halk Partisi’ne CHP) yeni katılan eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu da Merkez Yürütme Konseyi (MYK) toplantısına katıldı. Bekaroğlu, "Seçim başlangıçtır bence. 9 ay yoğun bir çalışma yapacağız.” dedi.

    CHP’nin MYK toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında saat 14.00’da başladı. Toplantıya partiye yeni katılan Mehmet Bekaroğlu da katıldı. Toplantı öncesinde mikrofonlara konuşan Bekaroğlu, "Burada bana bir alan açıldı, bir kürsü verildi. Bu kürsüde aynı şeyleri söylemeye devam edeceğiz. Tanıtmalı halkla ilişkilerden sorumlu olacağım. Peşinen bir şey söylemeyeyim ben. Çalışacağız, bakacağız, verileri toplayacağız. Tabi seçim başlangıçtır bence. 9 ay yoğun bir çalışma yapacağız. Bakalım." şeklinde konuştu.

    Parti seçimleri sonrası yapılan ilk MYK toplantısında; yeni üyeler Selin Sayek Böke, Enis Berberoğlu, Burhan Şenatalar ve Ercan Karakaş da hazır bulundu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri