CHP’den milletvekili aday adaylığı için istifa ettiler

CHP Konya il Başkanı Mevlüt Karpuz ve yönetim kurulu üyeleri 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.

CHP Konya il Başkanı Mevlüt Karpuz ve yönetim kurulu üyeleri 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti. Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adayı olmak için başta İl Başkanı Mevlüt Karpuz, İl Başkan Yardımcıları Dursun Kaplan, Tahir Biter, Ergelir Mert, Musa Gökce, Ali Suat Günaydın ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Eray Zengin ve Nezmi Kurt görevlerinden ayrıldı.

Milletvekili aday adayı olmak için CHP Konya İl Başkanlığından istifa eden Mevlüt Karpuz, “Bugüne kadar başta yönetim kurulu olmak üzere ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri ile birlikte bütün partililere görevde kaldığımız sürece verdikleri destek ve katkılarından dolayı şahsım ve yönetimden ayrılan arkadaşlarım adına teşekkür ederim. 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde partimiz Konya’da daha da güçlenerek çıkacaktır. 2015 yılı CHP’nin iktidar yılı olacaktır. Milletvekili Genel Seçimleri şimdiden halkımıza ve bütün partililerimize hayırlı olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri