CHP’den greve destek

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve yönetim kurulu Birleşik Metal İş Sendikasına bağlı üyelerin Organize Sanayindeki bir iş yerinde başlattıkları greve destek ziyaretinde bulunarak, kendilerinin hak arama mücadelesinde yanlarında olacaklarını belirt

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve yönetim kurulu Birleşik Metal İş Sendikasına bağlı üyelerin Organize Sanayindeki bir iş yerinde başlattıkları greve destek ziyaretinde bulunarak, kendilerinin hak arama mücadelesinde yanlarında olacaklarını belirtti. 

Organize sanayide bir iş yerindeki greve destek ziyaretinde CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici, “CHP her zaman emekten yana bir partidir. Emekten yana olan türlü mücadelenin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin verdiğiniz demokrasi ve emek mücadelenizi canı gönülden kutluyor ve destekliyoruz” dedi. 

CHP’YE DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR

CHP’nin desteğinden dolayı teşekkür eden Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şube Sekreteri Satılmış Yılmaz, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde MESS grubunda olan 22 fabrikada greve çıktık. Greve çıktığımız iş yerlerinde toplu sözleşmeye yanaşılmıyor. Çalışma koşullarının daha düzenli hale getirilmesiyle daha fazla izin talebimiz oldu. Günümüz şartların geçinebileceğimiz bir maaş isteğimiz oldu. Hakkımızı alıncaya kadar grevimiz sürecektir. Türkiye genelinde 22 fabrikada 19 Şubatta da 19 fabrika olmak üzere toplam 41 fabrikada çalışan yaklaşık 12 bin işçi ile greve çıkıyoruz. Emeğiyle geçinen insanlara sesleniyoruz. Grevimize sahip çıkın ve destek verin. Bizleri ve metal işçilerini yalnız bırakmayın. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ziyaret ederek destek verdikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri