Chp'de Bayram Sohbetinin Konusu Tezkere Ve Işid Terör Örgütü

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan bayramlaşmada, siyasi partilerden gelenlerle bayramlaşan heyet, partinin kadın yöneticilerinden oluşuyor. Daha önceki heyetlerde hem kadın hem de erkek yöneticiler bulunuyordu.&nbs

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan bayramlaşmada, siyasi partilerden gelenlerle bayramlaşan heyet, partinin kadın yöneticilerinden oluşuyor. Daha önceki heyetlerde hem kadın hem de erkek yöneticiler bulunuyordu.

        CHP'nin siyasi partilerle bayramlaşması, AKP ile başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, Parti Meclisi üyeleri Gaye Usluer, Zeynep Altıok, Ezgi Akar ve Saliha Sera Kadıgil, partiyi ziyarete gelen siyasi parti heyetlerini konuk ediyor.

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma günleri olması gerektiğini belirterek, Ortadoğu sebebiyle hüzünlü bir bayram geçirildiğini ifade etti. IŞİD terör örgütü sebebiyle derin bir kaygı duyduklarını dile getiren Erdoğdu, Irak-Suriye tezkeresine hayır demelerinin nedeninin de bu kaygıdan kaynaklandığını kaydetti. Erdoğdu, bayramın acılı ve kaygılı geçtiğini vurguladı.

        AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, maalesef bu coğrafyada böyle acı olaylarla karşılaşıldığını ifade etti. Barışın, kardeşliğin, birliğin tesis edilmesini istediklerini belirten Özdemir, Türkiye'nin de katkısını sunması gerektiğini söyledi. Türkiye olarak, AKP hükümeti olarak bugüne kadar Türkiye'yi hep güvenilir bir ada olarak tesis ettiklerini ve bundan sonra da buna çalışacaklarını anlatan Özdemir, ülkenin yanı başındaki gelişmeler için de hukuk çerçevesinde sorumluluğun yerine getirildiğini kaydetti.

        "Bayramlar inşallah güzelliklere vesile olur." diyen Özdemir, "Tezkerede öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyetine terör örgütleri tarafından dışardan gelebilecek tehlikelere karşı sadece ve sadece elimizi güçlü tutmak ve kendi vatandaşlarımızı korumaktır." diye konuştu.

        Türk askerinin böyle bir konuda canının tehlikeye atılmaması gerektiğini belirten Erdoğdu, göç sebebiyle Türkiye'ye gelenlere çok iyi bakılması gerektiğini kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri