Chp’de ‘9 Eylül’ Seferberliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanları ile farklı ilçelerde gerçekleştirdiği toplantıların sonuncusunu Buca Gölet’te gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanları ile farklı ilçelerde gerçekleştirdiği toplantıların sonuncusunu Buca Gölet’te gerçekleştirdi.

Önceki toplantılarda olduğu gibi, ilçe başkanlarının yanı sıra il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ve ev sahibi ilçenin belediye başkanı olan Ercan Tatı’nın da hazır bulunduğu toplantının gündemi ise partinin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül etkinlikleri ve Sandık örgütlenmesiydi. Toplantıya geçilmeden önce söz alan ve yapılan etkinlik için ilçesinin seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, il başkanına örgütü sık sık bir araya getirdiği için teşekkür ederek, “Buca’da 39 yıl sonra partimizin bayrağını belediye seçimlerini kazanarak dalgalandırdık. Göreve gelir gelmez ilk işimiz devraldığımız belediye yönetimindeki bozukluk ve sistemsizliği, bir sisteme oturtarak düzeltmek oldu. Yıllar öncesinden hatırladığımız yeşil Buca’yı yeniden hayata geçirdik. Uçan yol projesi ile artık trafik sorunumuz büyük ölçüde ortadan kalkacak. Kültür sarayımız, yüzme havuzumuz, sosyal projelerimiz bitmek üzere. Bizden önceki hizmet anlayışını vatandaşın, Buca’nın sorunlarını çözmek üzere değiştirdik. Değiştirmediğimiz tek şey makam aracım.” dedi.

Tatı’nın konuşmasının ardından toplantıya geçilirken, açılış konuşmasını CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yaptı. Örgüt toplantılarını daha sık yapacaklarını dile getiren Engin, “Gördük ki ne kadar koordineli çalışırsak başarımız da o oranda artıyor. Önümüzde çok önemli bir ay var. 9 Eylül’ü bazı ilklerle kutlamak istiyoruz. Eylül’de hem İzmirimizin hem partimizin kurtuluş ve kuruluş yıl dönümlerini kutlayacağız. CHP olarak 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yanı sıra partinin kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümünü de partimize yakışır bir şekilde kutlamak istiyoruz. Kutlamaları üç dört güne yayacağız. İzmir de Urla, Dikili ve Tire ilçelerimizde partimizin kuruluş yıl dönümüyle ilgili, genel başkan yardımcılarımızın da katılacağı kuruluş öyküsünü, misyonunu ve vizyonunu değerlendiren toplantılar yapacağız. 10 Eylül’de yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla bir yemek düzenleyeceğiz. CHP kültürünü bizden sonraki kuşaklara aktarmak, sürdürülebilir örgüt yapısı kurmak ve örgüt içinde dayanışmayı artırmak için faaliyetler yapacağız.” diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yaklaşan seçimlerde parti içi çalışmalar açısından en önem verdikleri konunun başında sandık örgütlenmesi geldiğini belirtti. Engin, şöyle dedi: “Sandık örgütlenmesini çok önemsiyoruz. Genel merkezin de bu konuda ciddi çabası var. Yüzde 95’e varan 10 bin küsur sandıkta görevlimiz tamam gibi. Sürekli kontrol ediyoruz, vazgeçen ya da telefonla ulaşılamayan sandık görevlisini değiştiriyoruz. Sandık sorumlularını eğitiyoruz. Bu konuda ilçe başkanlarımız çok başarılı çalışmalar yürütüyorlar, hapsini çok teşekkür ediyorum.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri