Chp Yerel Yönetim Eğitmenlerini Ödüllendirdi

CHP, yerel yönetimler seçiminde aday adayları eğitiminde görev alan 60 eğitmene ödül verdi.

CHP, yerel yönetimler seçiminde aday adayları eğitiminde görev alan 60 eğitmene ödül verdi. 3 Haziran 2013 tarihinde başlayan ve 11 bin 500 aday adayının eğitimlerini gerçekleştiren eğitmenler, 53 eğitim programında görev aldı.

Ankara’da düzenlenen yemekli törende; CHP Parti Okulu'nun eski milletvekilleri, belediye başkanları, bürokrat ve akademisyenlerden oluşan eğitmenler buluştu. Genel başkan yardımcıları Perihan Sarı ve Nihat Matkap’ın ev sahipliğinde plaketler takdim edildi. Genel Başkan Yardımcısı Sarı, törende yaptığı konuşmada, "Parti okulumuzda sürmekte olan eğitimlere gönüllü olarak katkıda bulunan siz değerli eğitmenlere şükran borçluyuz. Partili olma bilinciyle geceli gündüzlü yoğun programlara verdiğiniz desteğin bir plaketle anılarınızda yer almasını istedik. Hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür eder, partim ve yol arkadaşlarım adına yaptığınız katkı nedeniyle şükranlarımızı sunmak isterim." dedi.

Program kapsamında 60 eğitmen, son 6 ayda organize edilen 53 eğitim programında bugüne kadar 11 bin 500 yerel yönetime aday katılımcıya ders verdi. Yerel seçimlerde aday olan belediye başkanları dışında herkesi kapsayan eğitim programına, 13 bine yakın aday ve aday adayının katılımı planlandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri