CHP Teşkilatı laf değil, hizmet üretecek

CHP Genel Merkezi tarafından Konya İl Başkanlığı’na atanan Cumhur Koyuncu’nun basınla tanışma toplantısına katılan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

Partisinin yıllardır halk ile iç içe siyaset yaptığına dikkat çeken Kart, “Biz hiçbir zaman bölgecilik yaparak, hemşehricilik ve ilçeler ayrımı yaparak siyaset yapmadı. Halkın içinde olan halkın değerleri ile kavgalı değil uyum içerisinde çalışan bir yönetim oluşturma çabası içerisinde olduk. CHP’de hiç kimse vazgeçilmez değildir, hiçbir kimsenin dokunulmazlığı yoktur. Hiç kimse CHP’den üstün değildir. Biz her zaman bunun bilincinde olduk” dedi.
Laf değil hizmet üretmek için çalıştıklarını da dile getiren Kart, “Gerek meclis çalışmalarında gerek halkın arasında seçim çalışmalarında laf üretmekten yana değil hizmet etmek ve halkın dertlerini dinleyerek çözüm üretme gayreti içerisinde olduk. Ne yazık ki son günlerde gerek Danıştay’ın kararlarını gerek yaşanan diğer gelişmeleri hükümet siyasi çıkar olarak kullanmaya başladı. Bu AKP Hükümeti’nin ilk kez yaptığı bir şey değil. Ne zaman başı darda kalsa halkımızın değerlerini ön plana çıkararak ve bu değerleri kullanarak siyaset yapma çabası içerisinde oluyor. Biz yaşanan tüm bu olumsuzlukları anlatmak için tüm kadromuz ile halkımızın içerisine girdik” diye konuştu.
Bir gazetecinin Danıştay’ın başörtüsü konusunda aldığı kararı sorması üzerine Kart, “Biz hiçbir zaman başını örtenler inançlı da örtmeyenler inançsız gibi bir düşünce içerisinde olmadık. İmam Hatip Lisesi mezunları polis olamazlar diye bir dayatma içerisinde olmadık. Genel lise müfredatına uygun ve yasal olarak yapılması gereken sınavları hakkı ile geçtikten sonra, sınav soruları bazı gruplar tarafından sızdırılmadığı dönemde yapılan sınavları başarı ile geçen herkesin istediği göreve gelmesini savunduk” şeklinde cevap verdi.
CHP Konya İl Başkanlığına atanan Cumhur Koyuncu ise konuşmasında kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Koyuncu, “Partimizi Haziran ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerinde tek başına iktidar olması için gerekli çabayı göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Genel Başkanımızın 16 saatlik çalışma programına bende gece gündüz demeden çalışarak katkıda bulunacağım. Bu noktada bütün partili arkadaşlarım ile 31 ilçe, 170 belde ve 700’e yakın köyümüzde CHP’nin bayrağını taşıyacağım. Bütün Konya halkını da bizlere destek olmaya davet ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri