Chp Milletvekili Moroğlu: Yıldırım'ın Oğlunun Da Deniz Feneri'yle İlişkisi Var

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın, Almanya'da kurulu Deniz Feneri eV.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın, Almanya'da kurulu Deniz Feneri eV. ile ilgili davada yargılanan şirketle ilişkisi olduğunu ileri sürdü. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Moroğlu, Yıldırım'ın bacanağının adının liman operasyonuna karıştığını hatırlattı: “Ne zaman sıkışsalar, 'Haberimiz yok.' diyorlar. 'Ne kadar safmışız.' diyerek işin içinden çıkıyorlar. Bakan çocuklarının aldığı rüşvetten de mi haberiniz yoktu? Bacanağınızın jammer kullanarak alışveriş yapmasını da mı bilmiyordunuz? Devletin içindeki paralel yapıyı hiç duymadınız mı? Bu kadar saf mısınız? Teokrasiye olan hevesinizi biliyoruz ama safokrasi diye bir yönetim biçimiyle yeni tanıştık. Yanlışları kabul etmemek için 'Haberim yok' lafına sığınıyorsunuz. Telaş içindesiniz, her cümleniz itiraf gibi. Soru işaretlerini gidermeden yaptığınız her girişim İzmirliyi incitecektir. Açık ve şeffaf olmadan böyle bir göreve soyunmanız doğru olmadı.”

İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım'ın, seçim çalışmaları sırasında parfüm dağıtmasını da eleştiren Moroğlu, “Keşke parfüm dağıtmakla işe başlamasaydı. Ayakkabı kutularından çıkan kokuları gizlemek için mi parfüm dağıttı mı? Bu projeden de pis kokular geliyor. Binali Bey, bu parfümlerin dağıtılmasından haberinin olmadığını söylüyor. Bu mümkün olamaz. 50 bin adet üretilmiş, her biri 7 lira. Toplam 350 bin liralık parfümü, işadamı neden dağıtsın? Bundan da pis koku geldiğini hatırlatmak isteriz. Parfüm dağıtmak bile insanların özeline karışmaktır. Kimin hangi parfümü kullanacağını ne biliyorsun?” şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri