Chp Milletvekili, Bakan Bozdağ'ın Aletle Tansiyonunu Ölçtü

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Meclis Adalet Komisyonu'na tansiyon ölçer aletle geldi. Öztürk, hem Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın hem de kendisinin tansiyonunu ölçtü. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu'nda, kamuoyunda...

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Meclis Adalet Komisyonu'na tansiyon ölçer aletle geldi. Öztürk, hem Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın hem de kendisinin tansiyonunu ölçtü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu'nda, kamuoyunda 'Yargı Paketi' olarak bilinen 'Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşülmesine devam ediliyor.

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, yapılan düzenlemeler ile paralel yapı diye nitelendirilen bir grupla mücadele için hukuki zemin oluşturmak istendiğini söyledi. "Ülkenin paralelle mücadele ve açılım dışında başka sorunu yok mu?" diye soran Başesgioğlu, "Hem bu hakkı nerden alıyorsunuz; topluca bir grubu Milli Güvenlik Kurulu'na taşıyacak kadar... 50 bin kadar polisin yeri değişmiş." diye konuştu.

Ülkenin birçok darbe geçirdiğini ancak bu kadar zayiat olmadığını dile getiren Başesgioğlu, "Kendi şahsi meselenizi niye herkese mal ediyorsunuz?" diye sordu. Başesgioğlu, hukuk devletine kalıcı zarar oluşturmaktan kaçınılmasını istedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, komisyona tansiyon ölçer aletle geldi. Öztürk, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın tansiyonunu ölçtü. Öztürk daha sonra kendi tansiyonunu da ölçtü. İzin isteyen Bozdağ, komisyon çalışmalarının öğleden sonraki bölümüne katılmayacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri