CHP Meramda Remzi Bozal dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Meram ilçe teşkilatı yeniden yapılanarak yeni yönetim atandı
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Meram ilçe teşkilatı yeniden yapılanarak yeni yönetim atandı. İlçe Başkanlığına ADD Konya Şubesi’nin iki dönem başkanlığını yapan Eczacı Remzi Bozal getirildi.
CHP Meram İlçe Başkanlığına getirilen Remzi Bozal, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla Meram İlçede partiyi büyüteceklerini belirterek, “Meram ilçemizde partimizi arkadaşlarımla beraber büyüterek herkesi kucaklayan bir yönetim olacağız” dedi.
Vefat eden Rauf Denktaş’ın yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını da ifade eden CHP Meram İlçe Başkanı Remzi Bozal, bu konuda da şunları söyledi:  “KKTC’nin lideri ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’a Allahtan rahmet, ailesine ve bütün Kıbrıslılarla birlikte Ulusumuza baş sağlı diliyoruz.”
CHP Meram İlçe Yönetimi şu şekilde: CHP Meram İlçe Başkanı: Remzi Bozal, CHP Meram İlçe Başkan Vekili Sami Başkurt, CHP Meram İlçe Sekreteri Şaban Aydınoğlu, CHP Meram İlçe İdari ve Mali İşler ve Basından Sorumlu Bşk. Yrd.  Adnan Teke, CHP Meram İlçe Seçim ve Hukuk İşlerinden Sor. Bşk Yrd. Ahmet Çağatay İşgüder, CHP Meram İlçe Kadın kollarından Sorumlu Bşk. Yrd. Sema Köstekli, CHP Meram İlçe Gençlik Kol. Ar-Ge’den ve Eğitimden Sorumlu Bşk Yrd. Bircan Yasam, CHP Meram İlçe Örgütlenmeden Sorumlu Bşk. Yrd. Avni Aladağ, Yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Çam, Süleyman Saim Çelen, Ayşe Kadıoğlu, Ayşe Eylem Sırlı, Mehmet Uğuz ve Mustafa Uysal.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri