CHP Konya İl Yönetiminden Seydişehir'e ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Koyuncu: ''AKP'nin karşısındaki tek güç CHP''
CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu, Seydişehir İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek 18 Mart'ta yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde partililerle görüştü.
     CHP Seydişehir İlçe Başkanlığı binasında partililerle yapılan toplantıya Sayman İbrahim Işık, Disiplin Kurulu üyesi Davut Aslan ve Eğitim Sorumlusu Nuran Yücel de katıldı.
     ''Kurtuluş Savaşı'ndan daha zor bir dönemdeyiz'' diyen CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
     ''AK Parti 10 yıldır Türkiye'yi yönetiyor her geçen gün derin devletini faşizmi uyguluyor. Kendisine karşı olan her kes yargılanıyor. Bu ülkede bilim adamları, gazeteciler, hukukçular, askerler yargılanıyor. Dış politikada Suriye ile savaşın eşiğine gelindi. AKP kendi dini devletini kurdu. Krizle karşı karşıyayız. Ülkenin her yerinde talan yaratıldı. Geldiğimiz nokta 1919'daki emperyalizmin oyunları bugün yerli işbirlikçileriyle oynanıyor. Bizler CHP kimliğiyle bütün bunların üstesinden geleceğiz. AKP'nin faşizmine karşı CHP olarak misyonumuzu ve görevimizi yaparak mücadelemizi sürdüreceğiz. AKP'nin karşısındaki tek güç CHP.'' 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri