CHP, Konya adayları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Belediye Başkan Adayları, düzenlenen bir toplantı ile açıklandı. Toplantıya CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP Konya İl Başkanı İmdat Şen ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşma yapan CHP Konya İl Başkanı İmdat Şen, partisinin Konya’da yerel seçimlere 31 ilçe ve 201 belde belediye başkan adayı ile katılacağını söyledi. Konuşmasında hükümeti eleştiren Şen, “Türk ekonomisi son yıllarda her geçen gün derinleşen bir kriz yaşamaktadır. Milli sanayimiz, KOBİ’lerimiz ve üreticimiz zor durumdadır. Hükümet ise bu krize çözüm üretmekten kaçmaktadır.” dedi. Partisinin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını aktaran Şen, “29 Mart yerel seçimleri ayrımcılık ve yandaşçılık anlayışının biteceği gündür.” diye konuştu.

Şen, konuşmasından sonra partisinden belediye başkanlığına aday olan isimleri açıkladı. Açıklamaya göre CHP’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Sarı Mehmet oldu. Merkez ilçelerde Meram’dan Dursun Sabuncu, Selçuklu’dan Hasan Kahveci, Karatay’dan İbrahim Dişçi aday gösterildi. Taşra ilçelerde ise Ereğli’nin adayı Kenan Akpınar, Akşehir’in adayı Mustafa Erdoğdu, Seydişehir’in adayı Mustafa Yılmaz, Çumra’nın adayı Fatih Aksoy, Ahırlı’nın adayı Mehmet Uğurcan,  Altınekin’in adayı Yavuz Çetin, Bozkır’ın adayı Ziya Kara, Cihanbeyli’nin adayı Kemal Önal, Hadim’in adayı Yılmaz Çetin, Ilgın’ın adayı Nihat Direk oldu. Toplantıda konuşma yapan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ise, adaylara başarı diledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri