Chp İlçe Ziyaretlerinde İhsanoğlu İçin Destek İstedi

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum'un bütün ilçelerini gezerek cumhurbaşkanı seçim sürecinde Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için vatandaşlardan destek istedi. CHP İl Başkanı Kızıloğlu gittikleri her ilçede halkın Cumhuriyet...

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum'un bütün ilçelerini gezerek cumhurbaşkanı seçim sürecinde Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için vatandaşlardan destek istedi.

CHP İl Başkanı Kızıloğlu gittikleri her ilçede halkın Cumhuriyet Halk Partisi ve cumhurbaşkanı ortak adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğluna karşı ilgisinin hayli fazla olduğunu, bu ilginin de sandığa yansıyacağı kanaatinde olduğunu belirtti. Kızıloğlu, cumhurbaşkanlığı seçim propaganda süresinde gece- gündüz demeden yollarda olduklarını ifade etti. Gittikleri her ilçede gerekli tanıtım ve propaganda çalışmalarını yaptıklarını anlatan Kızıloğlu, seçim ile ilgili sandık başı görevlilerinin de hazır olduğunu dile getirdi. Pazar günü yapılacak seçimlerden İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı olarak sandıktan çıkacağına inandığını belirten CHP İl Başkanı, "Halkımıza adayları hakkında bilgi verdik. Seçimlerde neden Ekmeleddin İhsanoğluna oy vermeleri gerektiği yönündeki görüşlerimizi vatandaşlarımıza aktardık. Pazar günü yapılacak seçimlerde Sayın İhsanoğlu'nun sandıktan çıkacağınan inanıyoruz. Pazar günü yapılacak seçimin birlik ve beraberlik içinde geçmesini arzu ediyor, seçimin ülkemize ve halkımıza hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri