Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Eğitim Yap-boz'a Döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okulların açılması sebebiyle yayımladığı mesajda günümüzde eğitimin yap-boz'a döndüğünü söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okulların açılması sebebiyle yayımladığı mesajda günümüzde eğitimin yap-boz'a döndüğünü söyledi. "Fırsat eşitliği yok, keyfilik, partizanlık ve yönetimdekilerin kafasına uygun eğitim modeli var." dedi.

"Yavrularımıza başarılar diliyor, haklarını emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz anne, baba, veli ve öğretmenlerimize de sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum." diyen Kılıçdaroğlu, öğrencilerin alınacak notlar dâhil, her şeyden çok daha değerli olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, "Biz sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. Sizler ailelerinizin, bizim ve ülkemizin geleceğisiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın ve okullarınıza bu duygularla bu heyecanla gidin. Başarınızla annenizi babanızı ödüllendirin. Emeklerini, çabalarını boşa çıkarmayın. Bir sözüm de sevgili annelere, babalara, velilere. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki günümüzde eğitim yap-boza döndü. Fırsat eşitliği yok, keyfilik, partizanlık ve yönetimdekilerin kafasına uygun eğitim modeli var. Bu koşullarda da yapılacak şey çocuklarımızı sevmek, onlara güvenmek ve bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da yanlarında olduğumuzu, onları her şeyden çok sevdiğimizi hissettirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle yavrularımıza başarılar diliyor, haklarını emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz anne, baba, veli ve öğretmenlerimize de sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri