CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "Tereyağı tavada nasıl eriyorsa AK Parti de Konya’da öyle eriyor ve CHP Konya’da büyük güç kazanıyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, beraberindeki heyetle birlikte Konya Ovası'nın Tarımsal Sulama sorunu hakkında bilgi almak üzere dün Konya'ya geldi

CHP'li heyet, Konya Valisi Vahdettin Özkan, DSİ, Jeoloji Mühendisleri Odası ile Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret ettikten sonra CHP Konya İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi.

'2020 YILINDAN BERİ MÜTEAHHİT BATMIŞ BEKLİYOR'

2002 yılında yapımına başlanan Mavi Tünel projesinin aradan geçen 20 yıla rağmen bitirilemediğini söyleyen, her seçim döneminde Ak Partili  isimlerin Mavi Tünel projesinin bitirileceğine ilişkin vaatler verdiğini belirten Öztunç, şöyle konuştu:

“Genel Başkanımız Konya ziyaretinde çiftçilerimizden bir sitem aldı; Konya Ovasına, suya, Konya tarımının büyütülmesi, geliştirilmesine ilişkindi. Bunun üzerine Genel Başkanımız Konya heyetinin oluşmasını istedi biz de bu kapsamda buraya gelip görüşmelerimizi yaptık. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Konya'nın, Konya Ovasının daha da büyüyüp tarımın burada artmasını istiyoruz. Kamuoyunda Mavi Tünel olarak bilinen Konya Ovası Projesi (KOP), Türkiye'nin GAP'tan sonra gelen en büyük projesi. 2002 yılında başlatıldı, oldu 2022, 20 yılda hala bitmedi, güya bu tüneller 2017'de bitecekti. Her seçim dönemi AKP, Erdoğan geldi, ‘bitiriyoruz, bitti, Konya Ovası suya kavuşacak' dedi, bitmedi. Siz hükümetseniz yapan şirketleri bulacaksınız, yaptıracaksınız.

'KONYA'DA AK PARTİ ERİYOR'

Ak Parti  oylarının Konya'da eridiğini ifade eden Ali Öztunç, “Ak Parti geçmişte çok oy aldı, onu bir daha rüyasında görür. İnşallah CHP Konyalılara kendisini anlatıyor,  Konyalılar da CHP'ye ‘Buyur sıra sende haydi Türkiye'yi yönet, Konya'dan sana büyük destek vereceğiz' diyecek. Tereyağı tavada nasıl eriyorsa Ak parti de Konya'da öyle eriyor ve CHP Konya'da büyük güç kazanıyor” dedi.

HABER MERKEZİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri