Chp Çanakkale İl Kadın Kolları Üyeleri, Odunpazarı’nı Ziyaret Etti

CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Güzin Akar ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Kurt’a...

CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Güzin Akar ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen kadın kolları üyeleri, Eskişehir’in yerel seçimlerde elde ettiği başarıdan duydukları gururu dile getirdi.

Odunpazarı Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıda CHP Çanakkale İl Kadın Kolları üyelerine Eskişehir ve Odunpazarı hakkında bilgi veren Başkan Kurt, Odunpazarı’nın 20 yıl sonra CHP’li bir yönetimle tanıştığına dikkat çekerek, kaybedilen yirmi yılı kurtarmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Çanakkale İl Kadın Kolları üyelerini Eskişehir’de ve Odunpazarı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, konuklarına anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Güzin Akar, Başkan Kurt’a Çanakkale’ye özgü seramikten yapılmış anı objesi hediye etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri