Chp Aydın İl Başkanı Saatçi Mazbatasını Aldı

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın olağanüstü kongresini kazanan Hikmet Saatçi mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Aydın Adliyesi önünde açıklama yapan Saatçi, birlik mesajı verdi.CHP Efeler İlçe Başkanı Muharrem İnci ve partililerle...

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın olağanüstü kongresini kazanan Hikmet Saatçi mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Aydın Adliyesi önünde açıklama yapan Saatçi, birlik mesajı verdi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Muharrem İnci ve partililerle birlikte mazbatasını alan İl Başkanı Saatçi, “Kongrede bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Artık bu süreç tamamlanmıştır. Şimdi sokaklara, sahalara inme zamanıdır. Zaman kaybetmeden sahalara inmemiz gerekiyor. Seçime az bir zaman kaldı. Bunun çalışmasını acilen başlatacağız. Teşkilatta birlik beraberlik içerisinde herkes çalışacak. Birlik beraberlikle bu işleri başarırız. Herkesten bu konuda destek bekliyorum.” dedi.

Önceki dönem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz arasında yaşananlardan Kalınomuz’u ve yönetimini sorumlu tutan Saatçi, “Belediyeyle il başkanımızın sorunu vardı. CHP Aydın İl Başkanlığı ile belediye bir bütündür. Ayrışım yapılmayacaktır. Birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Sorun, bir önceki il başkanımız ve yönetiminden kaynaklamıştır. Sorun, kesinlikle belediye başkanımızdan değildi.” şeklinde konuştu.

Geçen pazar günü Şükran Güngör Sahnesi’nde yapılan olağanüstü kongrede CHP Aydın İl Başkanlığı’na kayıtlı 604 delegeden 488 delege oy kullanmış, Hikmet Saatçi 296 oy, Mustafa Müftüoğlu 186 oy almış, 6 oy da geçersiz sayılmıştı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri