Chelsea son nefeste kazandı

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 4 puanla ikinci sırada yer alan Chelsea, gruptaki 4. maçında lider Shakhtar Donetsk'i Stamford Bridge'de konuk etti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki 4. maçında lider Shakhtar Donetsk'i Stamford Bridge'de konuk eden Chelsea son anlarda bulduğu golle rakibini yendi grupta işler alevlendi.. 
 
Chelsea [3 - 2] Shakhtar Donetsk 
6' [1 - 0] F. Torres 
9' [1 - 1] Willian 
40' [2 - 1] Oscar 
47' [2 - 2] Willian 
90' [3 - 2] V. Moses 

Chelsea, gruptaki 3. maçında deplasmanda yenildiği rakibi karşısında mutlak galibiyet ararken, Ukrayna temsilcisi ise gruptaki yenilmezliğini ve liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyordu. 

Maçı hızlı başlayan Chelsea, 6. dakikada İspanyol golcüsü Torres ile öne geçerken, bu üstünlük sadece 3 dakika sürdü ve 9. dakikada Willian, skora denge getirdi. 

40. dakikada Oscar ile yeniden öne geçen "Maviler", soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle gitti. İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip, kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atan Willian ile skora bir kez daha eşitlik getirdi. Oyuna sonradan giren Moses, 90. dakikada attığı golle Chelsea'ye hayat verdi ve "Maviler", rakibini 3-2 yendi. 

Chelsea, 4 maç sonunda puanını 7 yaparken, Shakhtar ile puanları eşitledi. Zorlu deplasmandan son anda puansız ayrılan Shakhtar Donetsk ise gruptaki ilk yenilgisini aldı ve 7 puanda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri