Chedjou: Anderlecht'i Yenip Gruplara İyi Başlamak İstiyoruz

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Aurélien Chedjou, yarın akşam kendi sahalarında Anderlecht ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp gruplara iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.Yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht...

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Aurélien Chedjou, yarın akşam kendi sahalarında Anderlecht ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp gruplara iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, "Kendi sahamızda galibiyetle başlamak önemli. Bu maçı alıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Geçen yıl istenilen performansı ortaya koyamaması ve bu sezon istekli görünmesini ise yıldız oyuncu, şöyle yorumladı:

"Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Karşı takım genç takım dikkatli olmamız lazım. Yarın iyi sonuçla devam etmek istiyoruz."

Bir gazetecinin "Chelsea'ye gol atmıştınız. Yarın yine gol atabilir misin? sorusuna Chedjou, "Ben ya da Muslera kim atarsa atsın önemli değil. Önemli olan galibiyet." diye cevap verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri