Ceylin'in ölümüyle ilgili 3 kişi tutuklandı

Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili gözaltındaki 3 kişi tutuklandı. Kadın zanlı Ş.T.'nin Ceylin'i öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinde sandığın içinde bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili gözaltındaki 3 kişi tutuklandı.
 
İzmir'in Ödemiş ilçesinde 10 Haziran'da kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in iki gün sonra ölü bulunduğu evin sahibi komşusu Ş.T. adlı kadın ile kocası S.T. ve kadının halası olan R.Ö. dün gece adliyeye sevk edildi. Pazartesi gününden bu yana İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgusu süren 3 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra gece yarısı adliyeye çıkarıldı. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.
 

İtiraf iddiası

 
Karakoldaki ilk ifadesinde, "Düşüp öldüğünü sandım. Bu nedenle korktum, sandığa sakladım' diyen Şükriye T.'nin gözaltında tutulduğu İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda her şeyi itiraf ettiği öğrenildi. Şükriye T.'nin sorgusunda, "Kafasına sopa ile vurdum. Ölünce sandığa sakladım" dediği öne sürülüyor. Soruşturma kapsamında 3 komşu tutuklandı.
 

Ceylin nasıl öldü?
 

Türkiye'yi yasa boğan olayla ilgili en çok merak edilen şey Ceylin'in nasıl öldürüldüğü ya da öldürüldüğüydü. Ön otopsi sonucuna göre Ceylin'e yönelik bir cinsel saldırı tespit edilmedi. Kafatası kemiklerinde kırılma var. Bu kırılma bir cisimle vurularak mı oluştu yoksa düşüp mü gerçekleşti, yapılacak ayrıntılı otopsinin ardından belli olacak.
 

Aramalara da katılmış!

 
Cinayetin bir numaralı zanlısı olarak gösterilen Şükriye T.'nin iki çocuğunun şüpheli bir şekilde öldüğü ortaya çıkarken, Ceylin'in arandığı zaman Şükriye T.'nin de aramalara katıldığı belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri