Ceyhan’a Karapınar da dur diyemedi

Bölgesel Amatör Ligin 10. haftası oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı

Bölgesel Amatör Ligin 10. haftası oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ligin kayıpsız lideri Ceyhanspor temsilcimiz Karapınar Belediyespor’a konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip Adana temsilcisine çelme atma planları yaparken sahasında rakibine 1-0 yenildi. Adana ekibinin golü 35.dakikada Emrah’tan geldi. Karapınar Belediyespor 90.dakikada Hakan ile müsait bir pozisyondan yararlanamadı. Hakan Bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı. vuruşunu yaptı ancak kaleci son anda yaptığı müdahaleyle topu çıkardı. Ceyhanspor Ligde 10’da 10 yaparak müthiş bir istatistiğe imza attı. Karapınar Belediyespor ise 10. Haftanın sonunda da galibiyetle tanışamadı.

SARAYÖNÜ ARADIĞI MORALİ ANAMURDA BULDU

Bu ligde mücadele eden diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor uzun bir aradan sonra galip gelerek moral buldu. Anamur deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılan Yeşil-siyahlı ekip haftayı 3 puanla kapattı. Sarayönü Belediyespor’un golleri Tayyar ve İsmail Temur’dan geldi. Maçın 23. dakikasında Rafet’in yerine oyuna giren Tayyar Karadağ oyunu hareketlendirdi. İkinci yarının hemen başında Orçun’un kafayla indirdiği topu Anamur defansı sektirince Tayyar araya girdi ve topu filelerle buluşturdu. 48. dakikada bulduğu bu golle 1-0 üstünlüğü yakalayan yeşil-siyahlı ekip 71.dakikada İsmail Temur skoru belirleyen golü kaydetti 2-0. İsmail bu dakikada Muhammet Ali ile verkaça girdi. Topu tekrar önünde bulan İsmail ceza sahası dışından yaptığı güzel vuruşla topu 90’dan ağlarla buluşturdu. Sarayönü Belediyespor aldığı bu galibiyetle uzun bir aradan sonra moral buldu.

ÇUMRA TEK ATTI 3 ALDI

Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor sahasında Osmaniyespor takımını konuk etti. Zirveden uzaklaşan Çatalhüyük Çumra Belediyespor rakibini 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Yeşil-kırmızılı ekibin golünü 31. dakikada Ömer Behiç Benlidayı attı.

Ligde oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde : Anamur Belediyespor

0 – 2 Sarayönü Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Bld 1 – 0 Osmaniyespor 2011

Karapınar Belediyespor 0 – 1 Ceyhanspor, Kozan Belediyespor 1 – 0 Niğde Bld. Mersin BŞBld MESKİ 0 – 0 Toroslar Belediyespor, Pozantıspor 0 – 1 Kayseri Yolspor

Talasgücü Belediyespor, 2 – 0 Karaman Bld.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri