Ceygid'den İlçe Emniyetine Ziyaret

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı ve Yönetim Kurulu, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CEYGİD Başkanı Yener Ural, Yönetim Kurulu üyelerinden Davut Turhan, Said Dündar,...

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı ve Yönetim Kurulu, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette CEYGİD Başkanı Yener Ural, Yönetim Kurulu üyelerinden Davut Turhan, Said Dündar, Selçuk Öntürk, Orkun Kaykaç, Genel Sekreter Engin Tunç ve Genel Sekreter yardımcısı İbrahim Yilanli hazır bulundu. Ziyarette Ceyhan’ın asayişi durumu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Ceyhan Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız son günlerde Türkiye gündemine oturan sentetik uyuşturucu Bonzai hakkında bilgi verdi. Bonzainin çok tehlikeli bir madde olduğunu vurgulayan Tırnaksız, bu maddeye karşı Ceyhan Emniyeti olarak gerekli tedbirleri aldıklarını, takiplerinin devam ettiklerini belirtti. Emniyet Müdürü Tırnaksız bu uyuşturucu madde ile mücadelede sadece Ceyhan Emniyetine iş düşmediğini bu konuda ailelerin ve STK Temsilcilerine de büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti. Tırnaksız, bu konuda ve diğer asayiş, kaçakçılık, hırsızlık, kapkaççılık, dolandırıcılık, uyuşturucu satıcılığı ve kullanımı konularında toplumu bilinçlendirmek gerektiğini vurguladı.

CEYGİD Başkanı Yener Ural da "Sivil toplum kuruluşu olarak bu konuda Ceyhanımız adına ne gerekiyorsa her türlü adımı atmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri